Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Slazam se ss tebe za ovoj, ovuj godinu stignasmo sto kude stignasmo zatoj sto imasmo srekju kd trebase nesto u stil na nasu reprezentaciju u Litvaniju igrasmo dobro u odredeni momenti ama imasmo srekju kd trebase, inace ima post Karakolev daja mnogo poeni protiv nas, da ne zabravimo deka i Sterjov izigra partiju na karieru protiv nasЕве га сг па и овј...
Што добивамо ми сас њега?Кој квалитет има он?Одбрана,шут?
Ако е бек-ап играч не мора да значи дека треба да биде оперишан од кошарку.
Бек-ап е и Џенкинс,КС Риверс,Џејси Керол,Хезоња,Серхио Родригез па имав огроман придонес у свое екипе.
Ако сакамо да га поновимо резултат од овуј годину или па да идемо корак напред,тј Караколев не би смејаја да биде ни 12-ти играч.
Нема сас некои нема зборење нити докажување.
Сакамо ли ми да бидемо подобри од претходну сезону или полоши?
Караколев да е толко квалитетан не би играја по тија Штип,Гоце Делчев,Куромерач и разни збирштине.
Едина озбиљна екипа му беше работнички,а тамо од клупу маваше сас пешкири.
Еве га сг па и овј...
Што добивамо ми сас њега?Кој квалитет има он?Одбрана,шут?
Ако е бек-ап играч не мора да значи дека треба да биде оперишан од кошарку.
Бек-ап е и Џенкинс,КС Риверс,Џејси Керол,Хезоња,Серхио Родригез па имав огроман придонес у свое екипе.
Ако сакамо да га поновимо резултат од овуј годину или па да идемо корак напред,тј Караколев не би смејаја да биде ни 12-ти играч.