Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За силување, силувасмо га Работнички у 1/2 финале ја мислу доста е, наредну годину паАбе тој они нек си одлучуев него ако слушнете нешто за силувања споделете
ДЕЧКО, кажа га у случај да се деси да играмо АБА лигу нема да е лошо да има ткв предлог од нашу општину ке треба да гу пријавив Борис Трајковски наши ако играв ако не нека тражив да се гради сала овај може да се реновира ама треба да ву се смени личан опис ако се стављав столчиња да се вади тај конструкција монтажан е кров горе да се вади да се прошири малце 2 дел од трибине да се продужи у круг на север и југ и кд би се ставиле столчиња па да се добие некоја бројка од 4-5000. Веќ неколко стране поназад се збореше на туј тему и се полемизираше од тип што би било кд би било, не знам кој изгуби струју дали ја сс мое мислење на туј тему или ти што улете како падобранац од никоме нигде. Имај убав вечер.Дечко не губи струју каква НОВА сала од 5000 дај не ме заебавај жити мене и каква АБА лига не си правите филмови прво треба да видимо да ли ке ни се дозволи да улетимо у туј лигу а според салу неверују али ај да не збору пред време друго и да улегнемо ке играмо квалификација за 12сто место сс још 5екипе.
чекамо да пројде драфт, после да бирамо што останеНего има ли муабети около играчи нешто, планира ли се, работи ли се, спонзори ќе има ли?
Па нели на операцију ќе иде?данска прочита дека Саша Аврамовиќ се нашја на коначан списак у српску универзитетску репрезентацију, још едн доказ дека треба да се задржи у тим![]()