Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Прецедник кажа дека наредну годину Куманово ќе се врати појако. Надам се дека покрај тим што ќе га градив ќе најдев и саглам трењера или да остане Луковиќ, иначе нема поента ако Диме е трењер. Ја би ги оставија тија што ги пиша ти, плус Мишковиќ, Врањеш, па ради тој што е Македонац и Димчевски. Мандиќ е страшан шутер, ама ем е постар ем троши доста топке, можда е боље да се најде замена. Плус да дојде Гоцевски пример, едн странац центар можда, плеј едн домашан... требало би да се склепа нешто, како сваку сезону :D

Ne znam dok ne pocne da se raboti na sozdavanje na mladi igraci u klubovi koi ke gledav perspektivu u kosarku svaku godinu ke se svedue na doveduvanje na stranci koi ke igrav za statistiku a ne za klub i navivaci...

Иначе наш " таленат " Јовановски пред некој дн у Ксмет седеше,случајно и ја туј беше,пие ли брат,пие:D

Иначе наш " таленат " Јовановски пред некој дн у Ксмет седеше,случајно и ја туј беше,пие ли брат,пие:D
Па таква градба на човека е он... кафански тип не е атлета. Далеко од таленти у Куманово играв... сви су сс врске :)

Не се правите бе некои стручњаци, како прво сезона завши, како друго кој курац ви разбирате од таленти млади стари, трењери и остали работе.... Не едите гомна само, него у тија млади играчи треба да гледамо перспективу, зашто неумемо да си ценимо наше.. Зашто смо гомна, ете зашто неможе никој да просперира у овуј ебану државу, ради стручњаци ниско интелигентни како вас.

нешто некој да знае , чуја.. играчи, кошарка, тешка раб а? :)

ај има време .. ќе купимо па некое ѓубре тамо у август ..

Да, ми у Август пазаримо, кд ќе снема играчи :D Знам дека Маце, Димчевски и Јанески остануев, Луковиќ остануе трењер, и као преговара се сс играчи, а сс кои не знам. Караџоски од Кожув е слободан мислу дека, има доста солидни играчи кои можев да се земев.

Изгледа Мишковиќ ке си иде .. глупаци људи .. треба да ги задржив мишковиж луковиж мандиќ врањеш, ресто све е релативно.

момци још кда се знаеше дека мишковиќ ќе си иде.. него ја чу дека и на луковиќа јуниора не му понудиле још договор...

Ја би да останеше Врањеш, Луковиќ јуниор, Мишковиќ и Мандиќ, плус троица староседелци Маце мал, Димчевски (још макс. едну сезону, да видиме како ќе му иде), и Јаневски, и да се донесев нови играчи. Пример едн странац да има плус од овија, и Македонци - Караџовски, центар замена едн, и едно - две крила. Можда и Костоски ако сака :D

За к*р ми е Врањеш и његов шут за 3 на сваку утакмицу 1/10.Тој га ја можу,тој га свак форумаш може.А Караџовски не е луд на пример да га одбие Фени или Работнички кои правив супер тим за да дојде у Куманово.

Абе само не залжуев сваку годину а и ми овуј годину ке имамо најмал буџет у задњи 3 сезоне...тата града не даје кеш више. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom