Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Карпош Соколи прави солиден тим и нема да ме чуди да ве истепа у сред Куманово

Да бе бш ке изгубимо од Карпош Соколи и + у Куманово:pos:Само МЗТ има сигурну победу у Куманово,друг никој.

Минатата сезона е завршена. Нова сезона, нови играчи, нов распоред на табелата :)

http://ekipa.mk/igor-mihajlovski-nov-trener-na-kumanovo/

Од куде па Михајловски сга... Ај да пробамо :D И Божиновскога га смениле! АБЕ ЕЈ! ОВОЈ ЗАЕБАН ПРОЕКТ ЌЕ ДА Е ЧИМ СЕ МЕЊА ТОЛКО! :D Шала на страну, ај да видимо ново руководство што ќе направи.

овј бане јовановски да не беше газда на салу у куманово или ја сам грешка...

Samsung Mobile

Ама трењера смо добиле......па и ја знам толко колко што знае Михајловски.

Ама трењера смо добиле......па и ја знам толко колко што знае Михајловски.
Абе сви ми знаемо пред ПЦ и пред ТВ... човек е бивш освојувач на Евролигу и бив репрезентативац на Македонију. Колко толко има искуство и знае како треба да се работи сс екипу. Ете гледам тија негови младинци што ги водеше ги држеше строго и сс тија деца ги тепаше КСК :pos:

Ја имам позитивно мислење за њега. Ваљда неможе да биде полош од Димитриевиќа... човек ги знае играчи у Европу и знае кошарку. Единствен недостатак му е што не е водија екипу од прву лигу али ваљда у нашу аматерску лигу тој не е научна фантастика :D

И ја викам боље Михајловски него некој друг. Пуно "стручњаци" има на нашу сцену као трењери па гледамо до куде догурава. Дечко има европски трофеј а гледано и по његов клуб на младинци требало би да знае што прави. Плус што не ми делуе како човек кој би се нафатија на лош проект. Мислу дека ќе не биде, али ај да видимо. МЗТ е сигурно послаб од нас :D

Слушна муабет дека смо у преговори сс Инграма. Дај боже да се врати типац... али ако остануе Мандиќ не гледам зашто би га зимале. Евентуално ако игра 2ку или па Вуле да е 2ка. Иначе две квалитетни тројке неможе да си дозволимо.

Вуле дивљак неретко игра и на 4ку.И ја кд слушна дека ке се врати некој играч што е бија куде нас пре 2 године си помисли на Инграма и на Микиќа:cool:
Фали квалитетан стартан плеј,стартна двојка,четворка ( или Јанески ке е стартер ) и петица.Младеновиќ ке си е резерва па,без Станимира се не може,и ке попуни још некој партијски играч.

Инграм би бија супер засилување! Вуле ќе е двојка мислу дека, он тројка. Још центар и плеј и клупа да се допуни. Него за Димчевскога што има знае ли некој? Бар нек дреме на клупу куде нас :D
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Нејќу да га виду , да му е*у анти-кошаркара,само да виси по кафане и да ебе,скуп е за резерву , боље нека си иде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom