Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо официјално со Мијатовиќ немаше денес...

Pare od otstetu za Mijatovica gi cuvamo za dogodine za extra pojacanja...

Отишла си дани(е)ло ниси рекла збогом. Пичка дезертерска

И ја не би останаја туј све иде на његов грб , немав ни услови за тренинг зашто не би си отишја.
Едино гледам му га памет само што отиде у МЗТ како кучку га избацисва и сга кд ги требба си га викав па како курва некоја е :)

факт е дека управа е никаква али криво ми е што лани га собрасмо симоновскога, овуј годину мијатовиќа.. док мзт ги исфрљи овија 2ца и они па тамо... да ги ебу све...

A ne ce sedi kude nas, ne e otisja za leblebiju za pare e otisja...

Мијатовиќ е професионалац и подржују га што си отиде, за семке ли да игра куде нас? На човека му се дужив 13.000 евра, да му ги бесва исплатиле плате, знаеш кд ќе можеше да га раскине договор? На свети никад, кривица е само у нашу аматерску управу и никога другога.

Поштено си отишја човек, видеја шансу и гу искористија :)

Лани му заврши договор никој не га е поебаја од МЗТ, па може да се каже дека он сга ќе ги ткне сс тој што уценија ги договор да е у важност и за следеќу сезону ;)

Наша управа = стоке

Ја стварно не знам што ви е чудно за управу, кд е председател човек што направи дуг од 100 00 евра у јавно претпријатие...

Ако му дужиле толко паре требаја одамна да си иде тој су много паре

13 000 е не верују дека су му дужиле, у одлуку пишуеше дека не добија целосну плату само за Ноември и Јануари + немало осигурање од повреде, значи сами смо си крив. Тачно, могаја е да издржи ако е сакаја, али његово право си е тој. Иначе, ми сга ќе се правимо улави, можда ќе се врати назад :D

http://sportmedia.mk/kosharka/domas...je-go-tuzhi-mkf-na-sportskiot-arbitrazhen-sud

Убедљиво најлуду управу имамо. Фала за тија 2 финалиња, ама изгледа коначно стигнасмо до дно. Абе ем не му платиле, ем сга се бунив што си отишја, незаконски било кд кажа арбитража дека ќе се разгледуе документација надвор од преодан рок... кој кур им е крив што не знаев да задржив играчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom