Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.gol.mk/kosharka/avtokosh...hal-go-zgreshi-koshot-i-podari-triumf-za-aris
кд смо куде памет на црнци....[DOUBLEPOST=1461448224][/DOUBLEPOST]
уствари ми ги тепамо у гости едну такој ли беше
Според правилник ако имаш 2-2 у меѓусебни дуели, гледа се кош разлика и туј ако е нерешено како што е у наш случај сс Кожув гледа се целокупна кош разлика која е у нашу корист :)[DOUBLEPOST=1461452566][/DOUBLEPOST]Ако јутре МЗТ изгуби, плејоф почнуе за нас у вторник сс предност 1-0 :D[DOUBLEPOST=1461452719][/DOUBLEPOST]
Според правилник ако имаш 2-2 у меѓусебни дуели, гледа се кош разлика и туј ако е нерешено како што е у наш случај сс Кожув гледа се целокупна кош разлика која е у нашу корист :)[DOUBLEPOST=1461452566][/DOUBLEPOST]Ако јутре МЗТ изгуби, плејоф почнуе за нас у вторник сс предност 1-0 :D
Ќе га исчистимо Раднички сс 3-0, ама боље е да имамо предност на домашан терен у полуфинале :)

Последно уредено:
Според правилник ако имаш 2-2 у меѓусебни дуели, гледа се кош разлика и туј ако е нерешено како што е у наш случај сс Кожув гледа се целокупна кош разлика која е у нашу корист :)[DOUBLEPOST=1461452566][/DOUBLEPOST]Ако јутре МЗТ изгуби, плејоф почнуе за нас у вторник сс предност 1-0 :D[DOUBLEPOST=1461452719][/DOUBLEPOST]
Ќе га исчистимо Раднички сс 3-0, ама боље е да имамо предност на домашан терен у полуфинале :)
Сс врапци дефинитивно домашан терен, ја не се сеќам они кд су не тепале дома, тамо у гости да ама не е дека не може да се игра против њима ама дома ќе е полагано плус напалена публика од после МЗТ плус некој дн повише одмор за наши и 2 утакмице повише за анализу на врапци. Затој ја викам мене ми памет тамо една од побитни овуј сезону.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

ќе се улегав.. ако идемо директно :)))
Кд би бија Страшо тренер можда овакој не верују хахах плус игра се на 3 дна такој да нема да ги дојде много пауза една недела плус минус некој дн ништо озбилно тмн ќе ги е

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

1/4 финале се игра на 2 добиени, с'с Раднички почнуемо 1:0 и домашан паркет, добијамо лагано ако играмо. С'с Кожув да играсмо почнале би од 0:0 и предност домашан терен.

1/4 финале се игра на 2 добиени, с'с Раднички почнуемо 1:0 и домашан паркет, добијамо лагано ако играмо. С'с Кожув да играсмо почнале би од 0:0 и предност домашан терен.

на 3 :D

Ќе се игра серија до три победи, а кавадарчани освен што првиот меч ќе ги играат на домашен терен ќе имаат и стартни 1-0 поради подобриот меѓусебен скор во регуларниот дел од шампионатот (4-0)

Лелеле педерски работе МЗТ губи од Карпош 7 разлику на крај од 1/4

Договорена е тај.
Залижан и стевчо гомно су договориле. Овј василевиќ нема 3 мин играно целу сезону хххх. Да ги се наебу сестру. Што е туј е само да не се потсеќамо на струмицу гости и кожув дома печев тија две. Само напред Куманово

Ако бе, ќе идемо по потежак пут и па ќе ги ебемо Соколи ;) Али еве нека види федерација како се продава утакмица. Играв као Бест да су! Срамота!

Пази га бе Дамјана како шутира смешно, Мијатовиќ зима шутеви што никад не би ги зимаја и слично хахаха абе све по списак .. дај Боже овакој да шутирав и у наредни утакмице, карма е курва ке врати кд тг ..
Хахахахах абе да саставимо екипу од улични терени што играв баскет некои 20-21 годину пртаљ ке га направив МЗТ како играв овакој лежерно и смешно ... а и факт дека има 50 душе на трибине кажуе до какво дереџе ни е кошарка по некоју логику би требало ми да смо најфаворизиран тим сс 7000 публику највише ти се гледа у тј град поштуев га спорт и слично а не тимови што никој не ги гледа ама океј ...

Лелелелеле резил! Луковиќ на крај на треќу чиста за куцање под кош промашуе! Абе ваљда парцела га гледа све овој...

Соколи с'с 7 играча и без Соколовога ги гази у сред Јане. Умрите сви у федерацију сестру ви се наебу у пичку.

Ќе га едев сви кд тг. Како што стои погоре, карма е кучка!

Соколи с'с 7 играча и без Соколовога ги гази у сред Јане. Умрите сви у федерацију сестру ви се наебу у пичку.
Стварно некои топке не улегнасва што ги шутнасва играчи на МЗТ ама пази ги бе на што личи овој ... да даде Господ доживотно овакој да шутирав сви до едн и онј Стојановски чуе ми што е у репрезентацију .. абе сви од обруч да ги се одбивав, ни едн скок да не фатив дефанзиван да ги ебу све педерско ..

Кој и кд е дозволија усожпех на куманово. Тија што су постари од о 30-35 знаев.... Трн у око од увек е Куманово. Има господ само нема да не пуштив на приватну забаву куде стевчу гомнара

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom