сакав да гу наместив за 0 : 0 , мада ако тепа мзт јутре.. можда и да се поебев 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е работа сс њега можеше да си билда статистику и да не ни правив толко офанзивниNo Мишановиќ, no party.![]()
Не се знае још иако не е ни битно тојКоначно и ми да истресемо некога у гости сс 30+![]()
Што е работа сс њега можеше да си билда статистику и да не ни правив толко офанзивни
Не се знае још иако не е ни битно тој
Него Бокица и Мачкица не знаев тројку да убодев у заѓно време за Караџу да не збору никад не сам мислија дека има добар шут за 3[DOUBLEPOST=1461435416][/DOUBLEPOST]Кој е тј Марковиќ што ни прави толко офанзивни онј ли што е граден како Чековскога
![]()
Едно е загревање,друго е утакмица.Разочаран сам од ефект на Миодрага 0-4![]()
Tачно, 0-6 трагично па ако не покаже на овакви утакмице дека знае како планира да заземе место на малце потешки утакмице од тип на струмицу или како што беше овуј годину РаботничкиЕдно е загревање,друго е утакмица.
уствари ми ги тепамо у гости едну такој ли бешеРутинирана победа, без много замарањеБоки е у пад на форму, само не ми е едно јасно што е финта сс тој што мислесмо дека Кожув ќе има боље меѓусебан кд смо 2-2 у меѓусебни овуј сезону