Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки што се змарате сс туѓ живот. Папучар бија овакв онакв. Његов живот његови емоцие свак треба да си гледа за себе. Можда и некој од туја е и бетер од њега. Виду нотификацију и помислу дека ке прочитам нешто паметно оно само сеир било. Јутре мора да се победи.
Брат мора малце кур ташак да се изигра не се љути ти[emoji14]
Идемоо бре јутре у лов на врапци

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

одамна не е имало у салу некоја озбиљна утакмица, ја викам +20 за нас :D

10+ победа за нас ја викам :) Против Кожув идемо на 20+, они су катастрофа. МЗТ га тепамо 5 :)

Сала нема да се напуни како што се е пунила како прво погледни нема куде да седнеш нема ни клупе све е распаднато

Кошаркарско дерби МЗТ - Работнички освен што гу има на ТВ има гу и у допуну на Моцарт :D

Кој секс ги удара Работнички. Овуј годину ми га полсно добивамо Работнички него МЗТ.

Како и да е ќе гу сврти МЗТ , Работнички падне у втор дел увек кд се уморив

ко би реко чуда да се десе, па Шарлија Цедевиту да истресе :D

Да се потсетимо на бившега играча кој сга хара по Кроацију :D

Attachments

• cedevita-zagreb9.jpg
    cedevita-zagreb9.jpg
    88,9 KB · Прегледи: 19
Ако дојде Стевчо днска на утакмицу, апел до Кумани да га испрозивав малце...а може и да тражив да га избацив од салу, јер ми не смо пожелни тамо. :D

Добивамо днска 7 до 14 разлику.

Ако дојде Стевчо днска на утакмицу, апел до Кумани да га испрозивав малце...а може и да тражив да га избацив од салу, јер ми не смо пожелни тамо. :D

Добивамо днска 7 до 14 разлику.
Скај според тебе Мишановиќ ке га издоминира ли Кнежевиќа ? хахахахахах

Скај според тебе Мишановиќ ке га издоминира ли Кнежевиќа ? хахахахахах
Ке им играмо small ball с'с Бокита на 5ку и Бјелиќа, такој да ке га избацимо од ритам Кнежевиќа, па куде њима ке мора Казарновски да игра на 5. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom