Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Даааааалеку далеку сте од титула
Тачно брат ама и ви освен напатени екипе како нас у Аба лигу ништо не правите сс овј тим, да имамо доброга тренера да ви затвори шут за 3 против никога немав шансе ваши центри.
Иначе Марко и Дреновац екстра играчи

Прво дали смее еден тим да игра у ист момент со 5 странци и ни еден македонец ?
Мзт едно 3-4 мин пред крај на 3та четвртина така играше, 100%.
Друго новиот центар е камен, да бараа лош центар за 12ти играч немаше да најдат волку слаб а не па за прв центар :) негде 3та четвртина влегува и Аце му дава пас вој не ја фаќа се врти Аце на кај Страшо вади го бе му вика и вој одма го вади :D
Мандич исто многу, многу слаб, он објаснува на тајм аут, он побара еднаш тајм аут, многу лошо, многу.
Трајковски добар, Аце исто и Инграм солиден, исто и Караџовски под водство на Страшо игра многу подобро отколку претходно. Под итно носење нов центар барем блиску јак до Лукович ако веќе неможе ко него, бркање на Мандич, Мишанович, Петрович и Негованович(ако игра за малце пари може да остане како бек ап).
Носење на Симоновски и јака петка и враќање на Бјелич од повреда тоа ви е само добитна комбинација :)

Абе џабе бе правимо муабет за играчи прво ТРЕЊЕР ни треба.
Сваку годину подобри играчи а успех исти, што значи ми едни исти слепци на клупу водимо .

Завршницата од натпреварот воедно покажа колку на Куманово му недостасува Урош Луковиќ, кој пред неколку дена го раскина договорот со клубот. Новите засилувања, пак, не покажаа ништо посебно, што особено важи за новиот центар Мишановиќ, кој како сѐ уште да не е аклиматизиран на новата средина. Бојан Трајковски одигра солидно, но „боде во очи“ неговиот шут за три поени (1/8) со што го расипа целиот шутерски впечаток на екипата. Никола Караколев не доби некоја посебно голема минутажа за да се оцени неговиот дебитантски настап во сино-белиот дрес. - See more at: http://sportmedia.mk/kosharka/domas...je-so-strashen-finish-go#sthash.mZK4zpD3.dpuf

Ако не намавав овој дрво од 217 и не доведев некога саглам центра, ќе га едемо кур од свите.

Последно уредено:
Ми имасмо салгам центра, замислете га овј ростер сс Уроша и екстра тројка у тим па нека биде тој и Симоновски ;) Али тој веќ минато свршено време...

Тј Мишановиќ стра га да га погледне кош кд е у напад...

ИНАЧЕ КАКО ШТО СПОМНА МОМАК ПОГОРЕ, МЗТ У ЕДН МОМЕНТ НА ТЕРЕН ИГРАШЕ СС 5 СТРАНЦИ ЈА МИСЛУ ДЕКА ТОЈ НЕ Е ДОЗВОЛЕНО ИМА ЛИ НЕКОЈ ДА РЕАГИРА, КД МОЖЕШЕ РЕАЛ МАДРИД ДА СЕ ИСФРЉИ ОД КУП РАДИ СЛИЧНУ ГЛУПОСТ ВРЛО МОГУЌЕ Е НАШИ ДА СЕ ПОЖАЛИВ И ДА ПРОБАВ ДА ГУ ДОБИЕВ НА АСТАЛ ОВУЈ УТАКНИЦУ, НЕ САМ 100% СИГУРАН АЛИ МИСЛУ ДЕКА ИГРАСВА СС 5 СТРАНЦА И ТОЈ КАКО ШТО САМ ЗАПОЗНАЕН НЕ Е ДОЗВОЛЕНО, АКО ИМА НЕКОЈ БЛИЗАК СС УПРАВУ НЕКА ПРОБА ДА ПРЕНЕСЕ ОВОЈ И ДА СЕ ПРОВЕРИ ИПАК ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА

Абе џабе бе правимо муабет за играчи прво ТРЕЊЕР ни треба.
Сваку годину подобри играчи а успех исти, што значи ми едни исти слепци на клупу водимо .
What about the Боки вашиот спас на позиција 4?

What about the Боки вашиот спас на позиција 4?
Abe boki izmlati gi bez vrsku 8 suta ednu bocna ama dade 17 poena ss oglee deka 2-3 iskocisva od kos toj su 20+ teoretski. Kude nas 4ka igrac odamna ne e daja tolko poena. Treba ni solidan Centar sto znae da igra kako centar, koe kolo smo po red ? Znam deka do 18to imase sansa da se donasav novi igraci pod hitno 3ka sto ke igra jako i cetar sto ke razbiva i mozu da se kladu deka Mladen ga e skautiraja xD Nadam se deka ke uspee da se prisposobi nekako i ke izigra nesto.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

ДОНАСАЈТЕ ГА ЏИКИЌА! Абе стопут сам кажаја, ако е кратак буџет дај нека дадев јаван апел да дадемо сви за да донесев саглам играча или трењера :D Шо, зар кумановци нема да соберев 50-60000 евра за годишну плату? Абе ај, сив по иљадарче и тамн! :D

ДОНАСАЈТЕ ГА ЏИКИЌА! Абе стопут сам кажаја, ако е кратак буџет дај нека дадев јаван апел да дадемо сви за да донесев саглам играча или трењера :D Шо, зар кумановци нема да соберев 50-60000 евра за годишну плату? Абе ај, сив по иљадарче и тамн! :D
Абе ми ке дадемо ама да знаемо дека стварно ке завршив тија паре у клуб за плату на тренера. Да не забравимо дека наши дедовци су гу изградиле овуј салу и овј тим постои одамна. У ток на месец дна свак ке собере одреден износ на паре ке се инвестира на сметку на клуб кој колко може, ама има и друго прљшање зашто имав манас и де лукс позицију што гу имав може да дадев још некој денар :D
P.S Донасајте га Џикиќа да га врати Џекиќа хахахахха место гзлета :D

Абе ми ке дадемо ама да знаемо дека стварно ке завршив тија паре у клуб за плату на тренера. Да не забравимо дека наши дедовци су гу изградиле овуј салу и овј тим постои одамна. У ток на месец дна свак ке собере одреден износ на паре ке се инвестира на сметку на клуб кој колко може, ама има и друго прљшање зашто имав манас и де лукс позицију што гу имав може да дадев још некој денар :D
P.S Донасајте га Џикиќа да га врати Џекиќа хахахахха место гзлета :D

Аааааа много тражиш ти другар :D Не може Манас и ДеЛукс све да финансирав мајку му! :D Зезам се, ја би даја што викаш да знаемо дека ќе останев за трењера. Ај да видимо дали ќе имамо среќу да прифати, он е одлично решење.

Аааааа много тражиш ти другар :D Не може Манас и ДеЛукс све да финансирав мајку му! :D Зезам се, ја би даја што викаш да знаемо дека ќе останев за трењера. Ај да видимо дали ќе имамо среќу да прифати, он е одлично решење.
Мене ме стра кеш да не заврши у џеб на Војку за по кафање и допунување на ексклузивну колекцију на жестоки пиења куде њега дома. Ако дојде добро ке е колко тражи плату 6к ? Ја мислу дека има шанса да се договори нешто и ке бидне интересна ситуација Џикиќ-Мандиќ хахаха кој кога ке мава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom