Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко е талент а како планира да напредуе ако заврши куде нас,едино повише да пие да научи :D

Не лупетајте глупости,Партизан га сака веќ 2 сезоне ама Мишко не ги га пушта,а камо ли чак туј да дојде.

Почело је почело, нема подобри у Македонију од нас за трол муабети и шпекулацие ...

Ја чу дека смо сакале Леброна да га земемо,free-agent е моментално.. Па ке бираја измеѓу нас и Кливленд, мада он повишке бија за у Куманово, али ми смо се двоумиле дали њега да га земемо или мандиќа..... Дајте некој озбиљну информацију ако имате а не овакви смешни дезинформацие колко да се каже нешто....

отидесва ни сви слободни агенти :/[DOUBLEPOST=1435787073][/DOUBLEPOST]мислеше се дека не би било лошо да се направи контакт сс онога Ноа Далман, ама дечко потпишаја сс Динамо :/

Последно уредено:
отидесва ни сви слободни агенти :/[DOUBLEPOST=1435787073][/DOUBLEPOST]мислеше се дека не би било лошо да се направи контакт сс онога Ноа Далман, ама дечко потпишаја сс Динамо :/
Pa ke se zamaramo li mi ss trazenje igraci u sred turisticku sezonu kd e najubavo da se ide na odmori ?

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Виде га Мандиќа по центар, ваљда е дошја да га продужи договор....

@Poisonn

Приебало му се е можда од овија наши ефтини девојке?

Митев трењер на Кожув, Кире Николовски у Фени, МЗТ веќ активан, исто и Соколи. Само ми чекамо :D

момци ичера беше у браво, тамо седесва луковиќ сениор, младен и бане... ваљда има нешто мада немора да значи... :))

Ја онј дн пројде пред Браво, и како и увек тамо седеше Коуч наш :D Он е увек тамо. А Луковиќ сениор не мора да значи дека ќе биде, али сс оглед на тој што нема инфо за други трењери а Марјан Илиевски отпадна, он е гарант у игру. Сс добар ростер мислу дека ќе е добар избор, али има голем број на трењери што би могале да се доведев за да пада одлука лсно на њега.

Преко чичинога сас Луковиќа сениора,сваку сезону ке си играмо сулуде године "иди ми дојди ми".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom