Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
@ColdSky

Слажам се сас тебе у доста работе.
Ја живу за Куманово кое ке игра одбрану,а не на поен више или претпознатливу "ран-ин-ган" кошарку.
Подрага ми е победа 68-64,него ли 90-86.
Има една добра српска изрека,"напад продаје карте, а одбрана доноси титуле"

што знам, ја па мрзу такву кошарку што се сведе на 120 поена мене ми е битно да се победуе на било какв начин кд се работи за Куманово

кд би могале да га потпишев марина тој би било пун погодак, барем ја такој мислу авторитет е и знае кошарку човек!

иначе слушна дека јаневски бија пред договор сс кожув, колко има истина знае ли некој?

што знам, ја па мрзу такву кошарку што се сведе на 120 поена мене ми е битно да се победуе на било какв начин кд се работи за Куманово

кд би могале да га потпишев марина тој би било пун погодак, барем ја такој мислу авторитет е и знае кошарку човек!

иначе слушна дека јаневски бија пред договор сс кожув, колко има истина знае ли некој?
Nisto cudno ss ogled na toj deka od superligu navamo ne bese zadovoljan ss minutazu i odnos ss strasu mu bese katastrofalan :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Марин изгледа остануе у Раднички. Кожув најави дека фокус ке им биде ангажман на македонски играчи.
Фонд на македонски играчи на позиције 4 и 5 е изузетно ограничен, спомнасмо га Томчо Соколов у неколко наврата, не знам кој му е статус. Бојан Трајковски ќе заврши у МЗТ. Чековски куде врапци. По прашање Јаневскога, беше спомнато дека наводно се преговара с Брчковога, дали размислуев на евентуалну трампу? Још да има кој да размислуе

Што се чека????????

Здраво дечки
Ја се враќам на форум, порано кој ме знаеше много одамна ник ми беше Кумановац.. Ама забравија сам га пасс на акаунт :((( Па еве сга се реактивирам. Ја како што чу стар Луковиќ ке е трењер на екипу а мандиќ ке останаја, караџовски ке си ишја и аврамовиќ а за костовскога још ништо не се знало.Мислу дека треба да пробамо сс некога новога доброга трењера ипак знае се дека куде нас Дисциплина нема уопште, а овој сс луковиќа мислу дека е смешно више иди ми дојди ми....[DOUBLEPOST=1435959277][/DOUBLEPOST]

Кое е овој дете, наше ли е ? Не ги знам бш овија помлади наши кумановци кошаркари, освен овога Кику што игра за Куманово мада он и не е дете... Па овој дете е спремно за игру за у Куманово, по тој што виде кондицино доста спремно за у нашу лигу комотно ке може да замени некога неколко минута док одмори а гледам и доста добро шутира.

Не га знам дечка, беше у састав на Куманово пред 1 или 2 године, не ми тачно текнуе.. Тг га беше додаја на фејсбук и виде ги клипови постирани на фејсубк његов,, Па да углавном за нашу много развиену кошарку солидан е :))[DOUBLEPOST=1436025805][/DOUBLEPOST]
Марин изгледа остануе у Раднички. Кожув најави дека фокус ке им биде ангажман на македонски играчи.
Фонд на македонски играчи на позиције 4 и 5 е изузетно ограничен, спомнасмо га Томчо Соколов у неколко наврата, не знам кој му е статус. Бојан Трајковски ќе заврши у МЗТ. Чековски куде врапци. По прашање Јаневскога, беше спомнато дека наводно се преговара с Брчковога, дали размислуев на евентуалну трампу? Још да има кој да размислуе

Што се чека????????
Не заебавај, никој нема да се нафати да га трампуе Брчковога за Јаневскога.. Колко и да га нејќу Брчковога класа бољи е од Јаневскога да бидемо искрени.. Али ако испадне такој мада ке кажу још едн пут чисто сумњам за нас одлична трампа ке е..

Термин трампа релативно сфатен, без ценовну еднаквост, мисли дека и двоицата су без активни договори. Имаше пост на форум за преговори с Брчковога, има пост погоре за преговори на Јаневскога с Кожув. Могуќе да Кожув има интерес и за двоицата, с оглед на приоритет на ангажман на македонски играчи. Могуќе да ништо од овој не е тачно.
Около исказ дека е класу подобар, не га делу твое мислење.

Томчо Соколов е изузетан скокач, и добар поентер за играча кој би играја по 20 минута би бија одличан за наш тим, плус тој е слободан играч зашто послеѓан тим му беше МАрибор кој банкротира :)

и ја се слажам дека Брчков е боље играч од Гзлета

Томчо Соколов е изузетан скокач, и добар поентер за играча кој би играја по 20 минута би бија одличан за наш тим, плус тој е слободан играч зашто послеѓан тим му беше МАрибор кој банкротира :)

и ја се слажам дека Брчков е боље играч од Гзлета
Ako se potpise Tomco tga konacno ke imamo 2 kvalitetni igraci koi bi zatvarale u reket :D Ja bi ga vratija i Miskovica koj sto saka neka zbori ama pravese razliku na teren ss Lukovica pod kos stradan tamdem besva :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Томчо за Штерјовога е диминатор!

добро бе матер ги ебу легачку, планирав ли да почнев барем сс потписи на стари играчи за кои планирав да останев, аматеризам нема до куде и на крај тамо у септември ќе едев гомна амбициозниот тим од куманово (а уствари отпад ќе собирамо)

Ма нервоза,предстоји ни убава недеља:cool:

http://www.balkanleague.net/en/news.php?id=17843

тим што неможе да ги се фати на мал прст на Пеќ и Сигал у Косово, овај лига иде све надоле и надоле од годину у годину, мислу дека не треба да учествуемо овуј годину

http://www.balkanleague.net/en/news.php?id=17843

тим што неможе да ги се фати на мал прст на Пеќ и Сигал у Косово, овај лига иде све надоле и надоле од годину у годину, мислу дека не треба да учествуемо овуј годину
Не знам, ја сам да учествуемо, мада мислу дека Пеце нема да дозволи Куманово да игра у БИБЛ, ќе бута некој од његови...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom