- Член од
- 20 август 2012
- Мислења
- 1.426
- Поени од реакции
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nisto cudno ss ogled na toj deka od superligu navamo ne bese zadovoljan ss minutazu i odnos ss strasu mu bese katastrofalanшто знам, ја па мрзу такву кошарку што се сведе на 120 поена мене ми е битно да се победуе на било какв начин кд се работи за Куманово
кд би могале да га потпишев марина тој би било пун погодак, барем ја такој мислу авторитет е и знае кошарку човек!
иначе слушна дека јаневски бија пред договор сс кожув, колко има истина знае ли некој?
што знам, ја па мрзу такву кошарку што се сведе на 120 поена мене ми е битно да се победуе на било какв начин кд се работи за Куманово
кд би могале да га потпишев марина тој би било пун погодак, барем ја такој мислу авторитет е и знае кошарку човек!
иначе слушна дека јаневски бија пред договор сс кожув, колко има истина знае ли некој?
Здраво дечки
Ја се враќам на форум, порано кој ме знаеше много одамна ник ми беше Кумановац.. Ама забравија сам га пасс на акаунт(( Па еве сга се реактивирам. Ја како што чу стар Луковиќ ке е трењер на екипу а мандиќ ке останаја, караџовски ке си ишја и аврамовиќ а за костовскога још ништо не се знало.Мислу дека треба да пробамо сс некога новога доброга трењера ипак знае се дека куде нас Дисциплина нема уопште, а овој сс луковиќа мислу дека е смешно више иди ми дојди ми....[DOUBLEPOST=1435959277][/DOUBLEPOST]
Кое е овој дете, наше ли е ? Не ги знам бш овија помлади наши кумановци кошаркари, освен овога Кику што игра за Куманово мада он и не е дете... Па овој дете е спремно за игру за у Куманово, по тој што виде кондицино доста спремно за у нашу лигу комотно ке може да замени некога неколко минута док одмори а гледам и доста добро шутира.
Не заебавај, никој нема да се нафати да га трампуе Брчковога за Јаневскога.. Колко и да га нејќу Брчковога класа бољи е од Јаневскога да бидемо искрени.. Али ако испадне такој мада ке кажу још едн пут чисто сумњам за нас одлична трампа ке е..Марин изгледа остануе у Раднички. Кожув најави дека фокус ке им биде ангажман на македонски играчи.
Фонд на македонски играчи на позиције 4 и 5 е изузетно ограничен, спомнасмо га Томчо Соколов у неколко наврата, не знам кој му е статус. Бојан Трајковски ќе заврши у МЗТ. Чековски куде врапци. По прашање Јаневскога, беше спомнато дека наводно се преговара с Брчковога, дали размислуев на евентуалну трампу? Још да има кој да размислуе
Што се чека????????
Ako se potpise Tomco tga konacno ke imamo 2 kvalitetni igraci koi bi zatvarale u reketТомчо Соколов е изузетан скокач, и добар поентер за играча кој би играја по 20 минута би бија одличан за наш тим, плус тој е слободан играч зашто послеѓан тим му беше МАрибор кој банкротира
и ја се слажам дека Брчков е боље играч од Гзлета
TerminatorТомчо за Штерјовога е диминатор!
Капетане тешко тебе ако ни даваш лажну надуМа нервоза,предстоји ни убава недеља![]()
Не знам, ја сам да учествуемо, мада мислу дека Пеце нема да дозволи Куманово да игра у БИБЛ, ќе бута некој од његови...http://www.balkanleague.net/en/news.php?id=17843
тим што неможе да ги се фати на мал прст на Пеќ и Сигал у Косово, овај лига иде све надоле и надоле од годину у годину, мислу дека не треба да учествуемо овуј годину