Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Меккени со 2 ипол утакмици си е уште просечен играч и ќе си остане таков. Мех фудбалер, ништо повеќе.Мекени ќе го продававте..Рабио ќе го продававте..
Алегри ќе го мењавте...
![]()
Алегре е Алегри, го спушти нивото на почетокот од сезоната и сега го подигнува, демек еве видете колку сум јак. Реалноста е дека во оваа состојба (без натпревари во Европа), било кој просечен тренер ќе имаше слични резултати со Јувентус и ќе беше второ место. Секако сме втора екипа во Италија во моментот, сигурно Милан или Болоња не се подобри.
Јувентус има подобар ростер од Милан, дури не би рекол толку во целокупниот состав туку во играчи кои ја прават разликата - Влаховиќ и Киеза, а овде би го додал и Рабио. На тоа кога ќе додадеш дека Јувентус не игра Европа, а Милан играше (и ќе продолжи да игра), тоа прави многу покомотна ситуација за Јуве.Јас не би бил толку сигурен. Во најмала рака се тука некаде со квалитет.
Но, и да земеме дека Јувентус е втор по квалитет и другите осетно заостануваат, тоа не значи дека се квалитетни за второ место со многу бодови.
Јуве има 2,45 бода по натпревар, што би значело 93 вкупно. Дури и да си најсилниот тим, ова не е лесно да се оствари.
И кога доминараа во лига, само две сезони отидоа изнад овие 93 бода.
Ќе видиме колку можат да издржат и како ќе завршат, но до сега, постигнува резултатски максимум. Не верувам дека има тренер кој би освоил повеќе бодови. Па не ми држи таа теорија дека се е до тимот и нема никаква заслуга.
Алегри постојано ја води екипата во тешки времиња. Ниту еднаш во овие 3 сезони немаше стабилност. Одозгора на тога, моментално го имаме најслабиот тим во последните 25 години.Меккени со 2 ипол утакмици си е уште просечен играч и ќе си остане таков. Мех фудбалер, ништо повеќе.
Алегре е Алегри, го спушти нивото на почетокот од сезоната и сега го подигнува, демек еве видете колку сум јак. Реалноста е дека во оваа состојба (без натпревари во Европа), било кој просечен тренер ќе имаше слични резултати со Јувентус и ќе беше второ место. Секако сме втора екипа во Италија во моментот, сигурно Милан или Болоња не се подобри.
За разлика од нив, Влаховиќ е страшен фудбалер, жално е да се спомене можност за негово продавање. Барем жално е од некој што му мисли добро на Јувентус.
Која разлика на телото ја има МекКени спрема ланската сезона и таа пред неа
Vi blagodarimeКакво играчиште од 18 год Рома ви развива..се си мислам Huijsen има некои 28/9 години..Во август месец имате готов производ за жал...
Првата сум сигурен дека на среќа ја погоди, ни тој самиот не знај како отскокна. Како и да е нека продолжи вака па и среќата нека го служи.Море Влахо што му стана...