Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozes istovremeno da startuvas i da si na klupa.. ili startuvas ili vlagas od klupa..Морам да признаам, црнецов од Лил личи на некоја транџа...
Рабио и Киеза добиле зелено светло за утре, можно е да стартуваат од клупа
Ne mozes istovremeno da startuvas i da si na klupa.. ili startuvas ili vlagas od klupa..
6 telefoni sol mi napravija i ovoj momentalno sto go imam puknat e gore desno ekranot... aman molim te nemoj samo telefon da mi kolnes..Потајно се надевам дека до сабајле дечињата ќе ти го направат сол мобилниот... Амин
Побарај слика од табела па ќе видиш6 telefoni sol mi napravija i ovoj momentalno sto go imam puknat e gore desno ekranot... aman molim te nemoj samo telefon da mi kolnes..
Браво Дуле, очекувам вака секоја утакмица, толку опасен да биди.
Не знам зошто Киеза се форсира за слободни кога Влахович ги владее.
КхмЈас би го пуштил искрено 2 години е кај,нас 50% повреден 1 добра утакмица и 99 лоша форма
Баш убо напишав, акцентот е на - очекувам вака секоја утакмица толку опасен да биди.
Јас мислам дека можеби психолошки беше проблемот кај Влаховиќ, му треба малку време и простор а и мотивација, сигурна сум дека ќе продолжи да решета.Баш убо напишав, акцентот е на - очекувам вака секоја утакмица толку опасен да биди.
Во 2 години за сумата која е платен статистиката бар јас мислам дека не муе најсјајна. Спореди на пример со Игуаин.