Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш до кое ниво е дојден клубот кога за Фрајбург си викаш тешка ќе биде оваа. Можно е и да испаднеме…

Знаеш до кое ниво е дојден клубот кога за Фрајбург си викаш тешка ќе биде оваа. Можно е и да испаднеме…
Нема шанси бе, Погба ќе се врати до тогаш ќе не спаси :cool:

Нема шанси бе, Погба ќе се врати до тогаш ќе не спаси :cool:
Знам дека си саркастичен но искрено да си кажам сеедно ми е за Погба дали ќе се врати или не.. мислам дека ништо нема од него и дека клубов се заеба што го донесе.
Тешко дека ќе може да врзе поише од 5 натпревари коа ќе се врати (ако воопшто се врати).
Се заебаа нашиве што го пуштија Дибала на сметка на Погба. Повредите беа најбитен фактор во оваа операција и нашиве просто начисто се посраа. Требаше да одат Ал-ин на Милинкович Савич ако веќе планираа да донесат класа играч во средината.

Нигде не оди Алегри се помирив више со тоа. Али реално не сум ни за вакви надежни тренери ко Де Зерби, исто ко Пирло да сме го вратиле, бар мое мислење. Али од друга страна па тешко дека некое тренериште докажано би дошло у третокласнава лига.. Така да we're doomed

Сега гледам табелава, вака така со победа против Торино пак ќе фатиме приклучок кон горниот дел кој води во Европа ... интересантно .

Сега гледам табелава, вака така со победа против Торино пак ќе фатиме приклучок кон горниот дел кој води во Европа ... интересантно .
Грешка си, се фаќа за приклучок кон 16-то место т.е. опстанок у лигата. Пак ќе ни скинат бодови.

Грешка си, се фаќа за приклучок кон 16-то место т.е. опстанок у лигата. Пак ќе ни скинат бодови.
Тие -15 мислам дека ќе ги вратат ама ќе не казнат -30 и пак исто :pos:.

Целта на обвинителството било Јувентус ну под еден случај да не фати европа демек во претходното судење ѕака бар пишеше сегде.

Читам демек за ова со корната ме требало спортска казна ама колку е вистина не знам

Тие -15 мислам дека ќе ги вратат ама ќе не казнат -30 и пак исто :pos:.

Целта на обвинителството било Јувентус ну под еден случај да не фати европа демек во претходното судење ѕака бар пишеше сегде.

Читам демек за ова со корната ме требало спортска казна ама колку е вистина не знам
Си играт курот, искрено баш ќе ми направи кеф преку Лига Европа да се пласираме во ЛШ и пак да ги ебеме.

Буквално цела сезона до сега ја играме со еден централен дефанзивец, ни Данило ни Сандро се за тука каде што се.

Бонучи веќе е за пензија а Гади допира дно, просек за тим како Лече.

Мора на лето барем двајца одлични дефанзивци, на рамниште од Бремер.

Чудо како не сме и подолу на табела со оваа состојба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom