Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанси бе, Погба ќе се врати до тогаш ќе не спасиЗнаеш до кое ниво е дојден клубот кога за Фрајбург си викаш тешка ќе биде оваа. Можно е и да испаднеме…
Знам дека си саркастичен но искрено да си кажам сеедно ми е за Погба дали ќе се врати или не.. мислам дека ништо нема од него и дека клубов се заеба што го донесе.Нема шанси бе, Погба ќе се врати до тогаш ќе не спаси![]()
Грешка си, се фаќа за приклучок кон 16-то место т.е. опстанок у лигата. Пак ќе ни скинат бодови.Сега гледам табелава, вака така со победа против Торино пак ќе фатиме приклучок кон горниот дел кој води во Европа ... интересантно .
Тие -15 мислам дека ќе ги вратат ама ќе не казнат -30 и пак истоГрешка си, се фаќа за приклучок кон 16-то место т.е. опстанок у лигата. Пак ќе ни скинат бодови.
Си играт курот, искрено баш ќе ми направи кеф преку Лига Европа да се пласираме во ЛШ и пак да ги ебеме.Тие -15 мислам дека ќе ги вратат ама ќе не казнат -30 и пак исто.
Целта на обвинителството било Јувентус ну под еден случај да не фати европа демек во претходното судење ѕака бар пишеше сегде.
Читам демек за ова со корната ме требало спортска казна ама колку е вистина не знам
Многу јак тренер имаме.Чудо како не сме и подолу на табела со оваа состојба.