Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Полека малце, у мртвата Серија А сврзавме неколку победи по ред, дел на мускули, дел со солидна игра. Да не трчаме и забораваме, во ЛШ јадевме 5 порази на 6 меча, на рамниште на Артмедија Петржалка и примивме 13 голови.

Сезонава досега е прелоша, 10 бодови зад првиот, тука некаде со сите екипи до 6то место (на 1 до 4 бодови разлика), испаднати и понижени во ЛШ. Мистерот наш пак покажа дека е 100% зависен од составот, кога му фалат играчи е апсолутно немоќен, како да немаме тренер на клупата, кога му се вратија некои, тимот започна да покажува живост.
A sto da pravi trenerot ako ima mrtvaci zameni? Daj mu go istiov tim na bilo koj trener so tie mrtvacite i nisto nema da napravi.. I Gvardiola zavisi od klasa igraci ne pa Alegri

Единствен начин на Алегри да му се прости за ужасниот старт на сезоната и бруката во лига на шампиони, е да освои сериа А и лига европа сезонава.. а богами тешко дека едно од овие две ќе се оствари.

Единствен начин на Алегри да му се прости за ужасниот старт на сезоната и бруката во лига на шампиони, е да освои сериа А и лига европа сезонава.. а богами тешко дека едно од овие две ќе се оствари.
Da samo toa vo pravo si, tuka chitam komentari vrza 5 pobedi od koi povekjeto se chudam kako gi zedovme i odma spasitelot. Abe vo forumov strashni struchnjaci ima ako gubat igrachite se krivi ne gi biduva, ako pobedat to e Alegri car :facepalm: Strashna rabota koja ne mozam da ja razberam, da dopolnam koj drug trener so ovoj sostav kolku i povredeni da ima prv kje beshe i kje pomineshe grupi…
Автоматски споено мислење:

За секое бело влакно што ќе го видам на главата си велам, фала Алегри
Ti barem imash kosa, mene mi popadna :)

Интересно е тоа што без Влахович победивме 2 дербиња, интер и Лацио. Но од друга страна се гледа колку фалеше Ди Марија и Киеза во тие главни натпревари за ЛШ.

Здравје од Јануари да се врати и Погба ќе имаме друг Јувентус. Ако може и чичко Елкан да поможи со 1 трансфер ќе биде топ.

Ако нема повреди и се биде во ред, очекувам дури и да го претиснеме Наполи. Па убаво би било и у последно коло да му ја земаме титулата, баш онака Јувенташки, кефски.

Автоматски споено мислење:

Шуќур нешто добро и од Алегри да видиме....but then.

Постигна голови на два меча и одма му даваат permament deal, а цела полусезона нигде го немаше. Какви идиоти еј...
За него недвед одамна изјави дека е напаѓач кој би давал 35 гола во серија а и дека верват во него :pos:

Види нема лоши преизпозиции ѓуптимот ама е ѓуптин....

Не е се до Алегри особрно за трансфери.

Polosi desni bekovi amin ... Nieden od ovie pogore ne e igrac za vo juve .. Inace levo dobro se pokrivme so Kostic, bas ubavo se uklopi i mislam deka ni e pogoden toj transfer so nego ...

POGBA’S MOTHER SAYS JUVENTUS STAR IS ‘RECOVERING’ FROM EXTORTION TRAUMA

Ајде уште 3 месеци ауѕ, па на видеото да ја видите ѓупка завиткана во златна боја партали, шамии. Ѓупка

Очекувајте нов договор за Рабио со 10 милиони плата годишно, + некое милионче и за Мама Вероник

Очекувајте нов договор за Рабио со 10 милиони плата годишно, + некое милионче и за Мама Вероник
Jас одамна зборам дека Рабио ни е најдобар играч во средината и дека е неоправдан хејтот кон него. Многу подобра опција е од Локатели, Меккени, Мирети и повредениот Погба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom