Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Жими се овој Рабио игра колку да му продолжат договор... Ми глуми Зидан и Платини во средина
Мислам дека ништо не му помага веќе, едвај чекаат да му истече договорот за да го дадат некаде.

Какво дрво е Гати, се да му ебам кој го измисли. Секогаш вишок потег, дезориентираност, слаб во одбранбени задачи. Кој само ги убеди дека од тоа дрво ќе биде шупелка да ми е да знам.

Алегри не сака да го даде, а Рабио бара 10м годишно.. го немаше нигде али ете одлично ја искористи грешката на Смс.. Браво и за Кен за финишот

Какво дрво е Гати, се да му ебам кој го измисли. Секогаш вишок потег, дезориентираност, слаб во одбранбени задачи. Кој само ги убеди дека од тоа дрво ќе биде шупелка да ми е да знам.
Он да има шанси ко Шиљо и Ругобата шо имаја ќе биде Киелини

Кин и Рабио сакаат добро да се продадат изгледа. Ќе прелажат некој клуб и ќе ги снема пак после...

Он да има шанси ко Шиљо и Ругобата шо имаја ќе биде Киелини
Се е тоа ОК ама Јуве не е тим каде играчите ќе се учат на своите грешки, демек "остај го, млад е има време за него." Мора одма да те бива без разлика дали си млад и неискусен. Учење фудбал во младинските категории а не да ми губи топки на дваесет метри од гол додека не се исчеличи.

Алегри не сака да го даде, а Рабио бара 10м годишно.. го немаше нигде али ете одлично ја искористи грешката на Смс.. Браво и за Кен за финишот
Ова Алегри дека не сака да го даде е најголема дезинформација.

Иначе ќе гпвземале Смс поради големите барања за плата.
Автоматски споено мислење:

We are back (y)

Најдобта одбрана, гочиња даваме. Штета за ЛШ само нека туркат ЛЕ до крај.

Одма е друго коа имаш играчи као Фаџоли Киеза и Ди Мариа. И другиве дрва изгледаат солидно.
Најјак момент ми е дека имаме најјака одбрана у лига со само 7 примени голови. Немогуче

Ako nema povredi, posle svetskovo ke nagazat jako vo liga. Do kraj na maj sve e mozno, zosto da ne i titula

alegri.jpg

Ве поздрави мистерот :icon_lol: ми рече многу сте го хејтале у последно време..

Полека малце, у мртвата Серија А сврзавме неколку победи по ред, дел на мускули, дел со солидна игра. Да не трчаме и забораваме, во ЛШ јадевме 5 порази на 6 меча, на рамниште на Артмедија Петржалка и примивме 13 голови.

Сезонава досега е прелоша, 10 бодови зад првиот, тука некаде со сите екипи до 6то место (на 1 до 4 бодови разлика), испаднати и понижени во ЛШ. Мистерот наш пак покажа дека е 100% зависен од составот, кога му фалат играчи е апсолутно немоќен, како да немаме тренер на клупата, кога му се вратија некои, тимот започна да покажува живост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom