Б
бристол
Гостин
Мислам дека ништо не му помага веќе, едвај чекаат да му истече договорот за да го дадат некаде.Жими се овој Рабио игра колку да му продолжат договор... Ми глуми Зидан и Платини во средина
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ништо не му помага веќе, едвај чекаат да му истече договорот за да го дадат некаде.Жими се овој Рабио игра колку да му продолжат договор... Ми глуми Зидан и Платини во средина
Он да има шанси ко Шиљо и Ругобата шо имаја ќе биде КиелиниКакво дрво е Гати, се да му ебам кој го измисли. Секогаш вишок потег, дезориентираност, слаб во одбранбени задачи. Кој само ги убеди дека од тоа дрво ќе биде шупелка да ми е да знам.
Се е тоа ОК ама Јуве не е тим каде играчите ќе се учат на своите грешки, демек "остај го, млад е има време за него." Мора одма да те бива без разлика дали си млад и неискусен. Учење фудбал во младинските категории а не да ми губи топки на дваесет метри од гол додека не се исчеличи.Он да има шанси ко Шиљо и Ругобата шо имаја ќе биде Киелини
Ова Алегри дека не сака да го даде е најголема дезинформација.Алегри не сака да го даде, а Рабио бара 10м годишно.. го немаше нигде али ете одлично ја искористи грешката на Смс.. Браво и за Кен за финишот