Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Глобилски место да почне со Федерико со квачкана почнал. Абе антиталент од тренер после играчите биле криви :tapp:
Автоматски споено мислење:

Ниту еден шут убајни, сега ако е тренер ме става мене и Ди Марија и мења 4-3-3. Поубо да идеме на победа одколку ова што го играме…

Последно уредено:
Глобилски место да почне со Федерико со квачкана почнал. Абе антиталент од тренер после играчите биле криви :tapp:
Kако бе со Киеза да почни, 296 дена беше надвор од терените не заебавај уште тон утакмици има нека оздрави салам плус Киеза не е за RWB.

Малите се уплашија, Мирети не знај кај е. На средина фали играч како Закарија некој физички доминантен.

Сандро веднаш надвор затоа што со него сме како со играч помалку.
Мирети исто, нема ова дете уште квалитет за вакви утакмици. Мада и општо јас не гледам во нешто да се истакнува како талент.

За Киеза не претерувајте, ниеден тренер не би го форсирал после толку пауза, сигурно ќе влезе последни 20тина мин.

Сандро веднаш надвор затоа што со него сме како со играч помалку.
Мирети исто, нема ова дете уште квалитет за вакви утакмици. Мада и општо јас не гледам во нешто да се истакнува како талент.

За Киеза не претерувајте, ниеден тренер не би го форсирал после толку пауза, сигурно ќе влезе последни 20тина мин.
Мирети е одличен, има пас, се уфрла точно на место, има одличен инстинкт, техника и се останато едностсвно е млад и игра понапред.

Куадрадо е најнајнјалош на терен.

Kако бе со Киеза да почни, 296 дена беше надвор од терените не заебавај уште тон утакмици има нека оздрави салам плус Киеза не е за RWB.

Малите се уплашија, Мирети не знај кај е. На средина фали играч како Закарија некој физички доминантен.
Киеза поубо да игра 20 минути и 60 да седи в место одколку квачкана да игра цело време. Пишав горе формација 4-3-3
Автоматски споено мислење:

Од каде бе рака?

Последно уредено:
Незнам зошто е чудно после она што се деси со Салернитана, делегираат судија кој навива за интер btw.

Види ник :), нигде те нема во последно време и не си во форма :), треба подетално да ти објаснувам што сакам да кажам
Redovno citam ali ne pisuvav jer problemi so akauntot.. sea nov imam, razlikata e sto e na latiinica, prethodniot mi bese na kirilica.. inace se zezav za prethodniot post :D

Ауу Костиќ кој цар утакмицава мислев Ротен стил играч само центаршут, чоеков ЦАР. Фаџоли детено не смее глобилски да го седне на клупа до крај на сезона. Мирети ништо особено ама Костиќ играч на надпреварот убедливо браво царе. Имаме шанса за титула екипа си е закон.

Ми се допаѓа подвижноста со Киеза како 9ка или лажна деветка.

Kostikj MOTM ubedlivo, sum kazuval mnogu pati umrenion na klupa e najgolem protivnik na ovaa ekipa. Imame najaka ekipa vo Italija i sramota e da ne se borime za titula.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom