Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ди Марија, Киеза и Погба ако не заборавил да игра фудбал, ама после светсково :D
Заедно да ги собериш 2 минути немат изиграно сезонава :place:

Јас мислам Погба воопшто нема да го водиме. Погба The Witcher :pos:

Sega chitam Margeritq Anjeli edinstvena kjerka na Djani, se tuzela so Lapo, Elkan i setra im i barala 50% od nasledstvoto od tatko i, od koe bila nepravedno iskluchena( demek).Tie vikaat deka se otkazala po sobstvena zelba i 1,2 miliardi :) Se chudam si vikam ebem ti logika i posle se setiv deka tipkata ima uste ne znam kolku deca od drug brak pa najverojatno zavrshile parite i sega aj da barame ushte. Ako se desi neshto i da izlezi deka taa e vo pravo kje ima golemi razmestuvanja vo celata imperija. Na kraj zakluchok vo Juventus nishto ne e sigurno osven Alegri:vozbud::vozbud::busi:

Sega chitam Margeritq Anjeli edinstvena kjerka na Djani, se tuzela so Lapo, Elkan i setra im i barala 50% od nasledstvoto od tatko i, od koe bila nepravedno iskluchena( demek).Tie vikaat deka se otkazala po sobstvena zelba i 1,2 miliardi :) Se chudam si vikam ebem ti logika i posle se setiv deka tipkata ima uste ne znam kolku deca od drug brak pa najverojatno zavrshile parite i sega aj da barame ushte. Ako se desi neshto i da izlezi deka taa e vo pravo kje ima golemi razmestuvanja vo celata imperija. Na kraj zakluchok vo Juventus nishto ne e sigurno osven Alegri:vozbud::vozbud::busi:
Ме зачуди и проверувам типкава имала уште 5 деца од вториот брак, плодна мајката :cuc: Ова сапуница ќе излези на крај и другите 5 деца се Ањели 50%:) Уште една работа ќе ти кажа освен Алегри и Андреа си е сигурен сам е нема браќа сестри:)

ќе тепаме ли? :icon_mrgr:

гледам Ди Мариа ќе игре а и Киеза е тука, ќе биде густо вечер.

forza! :uzi:

Мислам дека е редно да го скршиме ледот.Кладионичарски 1х&2-4 би типувал :)
Tepueme biserot se vrati to e najvazno, Di Marija moze i proliv da dobie pred utakmica i da ne igra
Автоматски споено мислење:

Мислам дека е редно да го скршиме ледот.Кладионичарски 1х&2-4 би типувал :)
Tepueme biserot se vrati to e najvazno, Di Marija moze i proliv da dobie pred utakmica i da ne igra:)

Јас се вратив и победуваме вечер, Влахо нема да игра ама за први пат годинава имам добро чуство за утакмица вечер

Јас се вратив и победуваме вечер, Влахо нема да игра ама за први пат годинава имам добро чуство за утакмица вечер
Koj si ti pa za da se vratis :icon_lol:

Лелел Куадрадо лелеле, топка му барат локатели и Фаџиоли дп него тој трга чекор напред и ќе дрибла фари норнално ја изгуби на глуп пас лелеле лелеле мамето твое ѓупско

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom