Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.906
- Поени од реакции
- 2.853
Буквално вака се подаваа и се движа по терен. Ама тоа е дел од тактиката "Алегрибол"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj nashive se obrnuva vnimanie na prekinuvanje na akcija, toa ne go razbiraat lugjevoБуквално вака се подаваа и се движа по терен. Ама тоа е дел од тактиката "Алегрибол"
На страна Алегри. Од кој очекуваш вака кај нас? Првиот по допира топка (Квадрадо) види го прво шо прај и дали подава нисли уште на дриблинг во глата не знај дека загревање е, Алекс Сандро ? Не ме ебај
Ди Марија, Киеза и Погба ако не заборавил да игра фудбал, ама после светсковоОд кој очекуваш вака кај нас?
Заедно да ги собериш 2 минути немат изиграно сезонаваДи Марија, Киеза и Погба ако не заборавил да игра фудбал, ама после светсково![]()
Ме зачуди и проверувам типкава имала уште 5 деца од вториот брак, плодна мајкатаSega chitam Margeritq Anjeli edinstvena kjerka na Djani, se tuzela so Lapo, Elkan i setra im i barala 50% od nasledstvoto od tatko i, od koe bila nepravedno iskluchena( demek).Tie vikaat deka se otkazala po sobstvena zelba i 1,2 miliardiSe chudam si vikam ebem ti logika i posle se setiv deka tipkata ima uste ne znam kolku deca od drug brak pa najverojatno zavrshile parite i sega aj da barame ushte. Ako se desi neshto i da izlezi deka taa e vo pravo kje ima golemi razmestuvanja vo celata imperija. Na kraj zakluchok vo Juventus nishto ne e sigurno osven Alegri
![]()
Мислам дека е редно да го скршиме ледот.Кладионичарски 1х&2-4 би типувалќе тепаме ли?
гледам Ди Мариа ќе игре а и Киеза е тука, ќе биде густо вечер.
forza!![]()
ќе тепаме ли?
forza!![]()
Tepueme biserot se vrati to e najvazno, Di Marija moze i proliv da dobie pred utakmica i da ne igraМислам дека е редно да го скршиме ледот.Кладионичарски 1х&2-4 би типувал![]()
ќе тепаме ли?
forza!![]()
Tepueme biserot se vrati to e najvazno, Di Marija moze i proliv da dobie pred utakmica i da ne igraМислам дека е редно да го скршиме ледот.Кладионичарски 1х&2-4 би типувал![]()
Koj si ti pa za da se vratisЈас се вратив и победуваме вечер, Влахо нема да игра ама за први пат годинава имам добро чуство за утакмица вечер
Види никKoj si ti pa za da se vratis![]()