Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Прво со Сампдорија, потоа Фиорентина и сега Салернитана = 6 бода изгубени од старт.

Ќе видат титула на куково лето вака. Се надевам ќе изгубат во среда против Бенфика, нека испаднат од групи да не се брукаме во нокаут фазата.

Единствено полошо од резултатот вчера е што дебилот е уште на клупа. Кај ти поништиле чист гол, кај ти исклучиле пола тим па уште и "стручњакот" си ја задржал работата.

Allegri: “Today we didn’t give up and I wanted to see a reaction. This is a step of growth, we must not lose order because you can always put it right. It's a step forward that we have to take because the games don't stop at that moment".

Сигурно ќе ја истера цела сезона Алегри не го бркаат освен ако не тера вака до Март. Искрено се надевам дека конечно после него ќе се најде тренер што игра напаѓачки фудбал и што знае да среди и мотивира екипа. До тогаш треба да се трпи тоа е...

Тоа е голем проблем. Ако ВАР ја немал таа снимка, тоа значи дека ВАР не располага со сите достапни снимки/информации што му се потребни за да донесе коректна одлука. Соа тоа се нарушува целиот кредибилитет на ВАР....

Само регистрација денес, свадба в година :)

Иначе да од прослава :pos:

Друже, не знам што да кажам... Недвед не се секира толку за клубот како ти :oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom