Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.880
- Поени од реакции
- 89.742
Знам дека е сеуште рано и не е почнат официјално трансфер пазарот, ама како тргнале овие...
Прво не му продолжуваат договор на Дибала, сега ќе игра кај гнидине милански, второ не можат да го договорат ни Ди Марија кој е слободен играч, трето почнува да ги фаќа полека паника и се насочуваат кон најглупото можно решение за во нападот, Берарди кој стагнира со кариерата ради тоа што решил до 28та година да игра во СА-СУ-ОЛО.
Погба истотака се влечкаат 3 недели да го донесат, нема да ме чуди на крај и тој да избега.
Од Вселената се гледа дека не знаат кај тераат, Мицковски и Заев кога би имале заедничко дете би бил во менаџметот на Јувентус...би ги отрул сите таму од чистачка до претседател, ќе ми кренат и притисок, и шеќер, и триглицериди, и маснотии, и масен црн дроб, и курот ќе ми го крени чупено на Алегри, се од копилињава умрени!!!
Ај да се смириме со една од женскиот тим, Хелексче мое

Погба истотака се влечкаат 3 недели да го донесат, нема да ме чуди на крај и тој да избега.
Од Вселената се гледа дека не знаат кај тераат, Мицковски и Заев кога би имале заедничко дете би бил во менаџметот на Јувентус...би ги отрул сите таму од чистачка до претседател, ќе ми кренат и притисок, и шеќер, и триглицериди, и маснотии, и масен црн дроб, и курот ќе ми го крени чупено на Алегри, се од копилињава умрени!!!
Ај да се смириме со една од женскиот тим, Хелексче мое