Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека е сеуште рано и не е почнат официјално трансфер пазарот, ама како тргнале овие...:popce: Прво не му продолжуваат договор на Дибала, сега ќе игра кај гнидине милански, второ не можат да го договорат ни Ди Марија кој е слободен играч, трето почнува да ги фаќа полека паника и се насочуваат кон најглупото можно решение за во нападот, Берарди кој стагнира со кариерата ради тоа што решил до 28та година да игра во СА-СУ-ОЛО.
Погба истотака се влечкаат 3 недели да го донесат, нема да ме чуди на крај и тој да избега.

Од Вселената се гледа дека не знаат кај тераат, Мицковски и Заев кога би имале заедничко дете би бил во менаџметот на Јувентус...би ги отрул сите таму од чистачка до претседател, ќе ми кренат и притисок, и шеќер, и триглицериди, и маснотии, и масен црн дроб, и курот ќе ми го крени чупено на Алегри, се од копилињава умрени!!!

Ај да се смириме со една од женскиот тим, Хелексче мое :backa:

IMG_20220609_004543.jpg

IMG_20220609_004558.jpg

Профилот на гомното најгоре му се хејт коментари од навивачите на Јуве. Коментарите се од типот на гомно човек, да ја отстрани профилната слика со бројот 10 и капитенската трака во дресот на Јувентус.

Untitled.png

Профилот на гомното најгоре му се хејт коментари од навивачите на Јуве. Коментарите се од типот на гомно човек, да ја отстрани профилната слика со бројот 10 и капитенската трака во дресот на Јувентус.

Не се нервирај вака касно, не ќе можеш да заспиеш. :backa:

Мората ги притиска Атлетико за да остани. Можна нова понуда = позајмица 10 мил и право на откуп 10 мил.

Мората покажадосега поќе љубов спрема Јуве него Дибала (секако ако е се вистина шо се пиши)

Љубовта не дава голови...
Tочно. Прам само паралела играчите.

иначе Дибала и агентот негов мислеле дека ќе добијат понуди пд премиер лига и други топ клубови но единствената опција која била и постоела е Интер. Немал никаква понуда од др клубови па наводно немал избор ако се верва се шо се пиши :)

Tочно. Прам само паралела играчите.

иначе Дибала и агентот негов мислеле дека ќе добијат понуди пд премиер лига и други топ клубови но единствената опција која била и постоела е Интер. Немал никаква понуда од др клубови па наводно немал избор ако се верва се шо се пиши :)
Sekoj si glea za sebe na krajot na denot, nema potreba od emocii.
Juventus ako sakase da go zadrzi mozhese da go naprai toa, megjutoa procenile deka ne vredi. Ja mislam deka napraile gresna procena i kje go vidime toa sledna sezona. Izgubivme dobar igrac i zajaknavme rival.

Разочаран сум од Дибала, ај овие дебили што не му продолжија договор ОК знаеме дека се неспособни, ама и овој да не ти бил нешто поарен... Класично лигле испадна, со еден потег (ќе) си ја уништи репутацијата што ја градел во клубот 6-7 години, фактички за џабе се лигавеше и собираше шалови од фановите.

Вака кога ќе размислам, можеби Недвед бил у право што го бркаше од тимот толку време...
FB_IMG_1654810914050.jpg
Автоматски споено мислење:

Имало состанок со агентите на Артур, двете страни работат да го продадат играчот

Не ми е јасно ни мене што се лигавеше, не остана должен ништо тука. Меѓутоа може ете немал друга понуда. Не верувам дека отишол во Интер од инает.

Ако е стварно тоа дека ја користел наклонетоста на навивачите за да извади повеќе пари, убаво му го збрцаа. Нит пари доби, нит у Интер ќе добие, нит наклонетоста на навивачите ќе му остане. Дибала можеше многу, ама фактот што ни како слободен играч не гризат големи клубови за него збори нешто...

• Ми се допаѓа
Reactions: 433

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom