Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе биде и пцуен и свиркан и што уште не. Ќе се пејат песни на стадион за се женско до трето колено у фамилија што му е. Не беше било кој играч, фан фејворит беше, 10ка носеше, капитенска лента носеше. Мене лично нема да ми фали ич, ама кога ќе стапне на стадион у Интерашки дрес, нема да му биде лесно...

Сакаш да кажеш дека тебе ти е сеедно да оди во интер за фудбалер кој поминал 7 години во Јуве, одлагал договори за крај да рика ко магаре на последниот меч и да врти низ фановите како легенда?

За второво ќе правиме муабет дали нема да биде така, ќе биде и исвиркан од навивачите на Алијанц стадионот.

Па ако иде во Интер сеедно ќе ми биде. Све што направил за клубот ќе му падне во вода и тоа е тоа.
Али дека ќе плачеме и што уште не као што го почна муабетот ти не ми се верува некој од форумов да го заболе до толку. Евентуално ако алудираше на дечишта од твитер ама тоа е друг муабет јер ти на нас ни се обрати тука као ни се измочал у уста Дибала и сега ќе палиме дресови а бе драми што да ти причам... па затоа и реакцијата.

А дека ќе биде исвиркани и пцуен на Алианц тоа секако се очекува, за тоа постојат навивачките групи што дремат по стадиони, само што нашиве ултраси ги нема веќе 2-3 години на стадион и тоа ме нервира поише него ли мочково што ќе игра за Инда.

Сакаш да кажеш дека тебе ти е сеедно да оди во интер за фудбалер кој поминал 7 години во Јуве, одлагал договори за крај да рика ко магаре на последниот меч и да врти низ фановите како легенда?

За второво ќе правиме муабет дали нема да биде така, ќе биде и исвиркан од навивачите на Алијанц стадионот.
Klubot e pogolem od nekoj si dibala sto bil 7 god.. I kvardado e 7 god pa i da si zamine i premine u inter k.. ke te boli..

До толку нема вести за нови трансфери, што уште правиме муабет за Дибала...
:popce:

Polish_20220616_072659582.jpg

А шо е со Демирал? Се шпекулираше дека Аталанта нема да го откупи и Јуве веднаш ќе му барал нов клуб. Зошто? Сега веќе има место за него, до толку ли е пукната тиквата меѓу двете страни? :unsure:

А шо е со Демирал? Се шпекулираше дека Аталанта нема да го откупи и Јуве веднаш ќе му барал нов клуб. Зошто? Сега веќе има место за него, до толку ли е пукната тиквата меѓу двете страни? :unsure:
Наводно собираат пари за Кулибали.Ја искрено сум повеќе за него одколку за Демирал.

As reported by Corriere dello Sport, Allegri is anxious as the pre-season training camp is approaching rapidly and only Pogba seems to be joining the club for the time being. He’s expecting a number of reinforcements considering the departures of Dybala, Chiellini, Federico Bernardeschi and now Alvaro Morata.

The pre-season medical tests start on July 4, meaning there’s only around three weeks for the Bianconeri to provide Allegri with a few more reinforcements in time for next season’s preparations.

Things also get a little more complicated should a top offer arrive for Matthijs de Ligt, with a number of top European clubs keen on a summer move.

Allegri has asked the club’s management to speed up and he’s hoping for a mixed group of players, some experienced winners and some young talents, to arrive and strengthen his squad. He knows that next year is fundamental for both him and the club, so the next few weeks will be decisive.

Според мене идиотон на клупа ако го игра Закариа задњи и Погба и Локатели по страна со повеќе слобода топ би ни била средината.Мандрагора и Ровела се враќаат од позајмица и со Мекени супер би биле за ротација млади играчи. На Рабиот и Артур да им извадиме по 20 мил би било топ и Рамзи да се ували негде.На Фагиоли и Мирети една година стартери во екипа како Сасуоло добро би им дошло.

Лев бек место Сандро и крило место Дибала мора да ископаат нашиве како знаат пошто тие два трансвера ке ни ја дефинираат сезоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom