Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
“With the purchases made in January, with the arrival of Vlahovic, Paulo’s position was no longer at the centre of the project.
69hk65-jpg.98489

“We made our choices in January, we got here. It would have been easy for Juventus to make a low bid, but it would have been disrespectful towards Paulo. The decision is made. Today’s meeting was friendly, clear and respectful.”

Ова значи дека не ни дале нова понуда, туку го викнале агентот на едно кафе и си се поздравиле.

Не му понудиле ни договор чоече... Го избркаа не ми се веруе... ДНО КЛУБ СМЕ. Абе мамицата у пичка да им ја изнаебам, врска немаат од фудбал од директори до скапаницана на клупа. Шо ке му дава пари на Дибала нека си играат Рабиот и Мората топка топ е...

Не му понудиле ни договор чоече... Го избркаа не ми се веруе... ДНО КЛУБ СМЕ. Абе мамицата у пичка да им ја изнаебам, врска немаат од фудбал од директори до скапаницана на клупа. Шо ке му дава пари на Дибала нека си играат Рабиот и Мората топка топ е...
Не се нафатил агентот на Дибала да преговара за нови услови, бонуси итн...Уште на крајот на демекври прашал и најавил дека ќе си оди Дибала. Затоа и Влахович изгледа го дојсоја одма.

Ова значи дека не ни дале нова понуда, туку го викнале агентот на едно кафе и си се поздравиле.
Зато Рамбо ќе ги цица уште година дена по 8мил

Паратичи ги донесе Рабио и Ремзи. Рано е уште да се даваат оценки за Аривабене. И мене ми е малку жал за Дибала али сигурно ние од кајгана не знаеме шо е боље за клубот од некој што го работи бизнисов цел живот.

Ситуацијата со Дибала е многу комплелсна. Од една страна го имаш Дибала по кој треба да се гради тимот и да биде лидер на истиот, а самиот он не може да се договори 2 години за да продолжи договор. Каков пример дава со тоа за капитенот на тимот се работи. Не праиме муабет дека биле малку пари во прашање туку натегање за милион или два. Чим чека до крај и ја би го тргнал од тимот. Не е само колку зимал Рабиот или Роналдо. Роналдо си отиде, а мислам дека и Рабиот кај и да е ке си иде. Големите договори беа грешка на предходниот директор, а не на новиот. Искрено би сакал да остане, но во секоја голема компанија кога ке ги ставиш на свршен чин ке те одјебаат.

Последно уредено:
Не чека интересно лето, Аривабене не се заебава и делува директен и суров у сите интервјуа досега, Први три трансфери му беа Локатели, Закарија и Влахович, така да очигледно е дека овој тренд ќе продолжи уште повеќе со продажбата на Дибала, се надевам следни се Сандро, Мело, Рабио, и Бернардески.

Не чека интересно лето, Аривабене не се заебава и делува директен и суров у сите интервјуа досега, Први три трансфери му беа Локатели, Закарија и Влахович, така да очигледно е дека овој тренд ќе продолжи уште повеќе со продажбата на Дибала, се надевам следни се Сандро, Мело, Рабио, и Бернардески.
Берна не прифаќал ништо под 4.2мил по сезона и 5 годишен договор, за 4 годишен ќе размислел :pos: :pos:

Сандро сигурно си оди летово, Мамината маза ќе остани сигурно и Мело исто.

Ругани и Де Шиљо нека ги потпишат за 2 мил по сезона за Серија А онака да има кој да ротира.

Ќе ни треба замена за Де Лихт/Киелини/Бонучи односно партнер, лев бек, десен бек, играч од центар, крило и напаѓач. И продажба на - Артур,Рабио,Ремзи,Бернардески,Мората,Кен. Кен нема да можат да го дадат, имаат обавезен откуп ми се чини. Мората ако Атлетико намали би го зачувале.

Не знам колку пари треба да вложат Јуве после ова,барем да го продадеја Дибала за нешто, вака без пари мн лош потег за Јуве, не за него.

За случајов Дибала, едно ќе кажем - нашиве кретени тешки испаднаја, ама со едно се согласуем - ликот не ги исполни очекувањата за 10ка, не стана лидер на тим и премногу се повредуваше овие години.

АМа пак ќе речем, мие испаднавмо гомна, 300 позиции му сменија, му го тупнаја Роналдо, а Сари гомнениот не сакаше тридентот да биде Роналдо, Дибала Кристиано.

Aривабене од ко дојде почна гомна да јаде, Недвед нешо му има замерено ко стара тетка е. И он од нас не доби некоја поддршка, под нас мислам на управава. Жално.

Шо знам, мешани емоции. Ама 10+ милиони не заслужуа па мајка Јана, особено не ако се 7+(3) во вид на бонуси.

Јас го заборавив Дибала како играч, толку многу утакмици пропушти што незнам ни што играч е веќе.

И не е проблем управата ни тренерот, ни Марота, Паратичи ни овај успеаја да му продолжат договор.
А беше тука и Сари и Пирло, сосем различни тренери од Алегри.

Му го донесоа и Роналдо, еден од двајцата најдобри играчи на денешницата, тој наместо да го крене нивото на игра, пропадна уште повеќе.

Кен нема да можат да го дадат, имаат обавезен откуп ми се чини.
За Кен ова го прочитав баш сега:

Ако е планот Распадори да го мењава Кен, би било топ. Еве и од Сасуоло директорот изјави дека отворен е за преоговори со Јуве за Распадори.

Паратичи ги донесе Рабио и Ремзи. Рано е уште да се даваат оценки за Аривабене. И мене ми е малку жал за Дибала али сигурно ние од кајгана не знаеме шо е боље за клубот од некој што го работи бизнисов цел живот.

Жими кур знаат што е подобро за клубот... 5 години не знаат кај тераат ни со трансвери ни со тренери.100 пути поише знам од сите заедно таму мамицата неписмена да им ја изнаебам. Поише од 20 години неаме ЛШ од шо знаат шо праат, а нема да имаме ни во следни 20!

Аривабене потврди дека нема веќе да преговараат со Дибала, може да бара нов клуб на лето...

tenor.gif

Жими кур знаат што е подобро за клубот... 5 години не знаат кај тераат ни со трансвери ни со тренери.100 пути поише знам од сите заедно таму мамицата неписмена да им ја изнаебам. Поише од 20 години неаме ЛШ од шо знаат шо праат, а нема да имаме ни во следни 20!
Znaes samo na manager, kako sto znaeme i nie ostanatite fanovi.. Lesno e so tugji pari da go krois esapot..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom