G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 9.909
“With the purchases made in January, with the arrival of Vlahovic, Paulo’s position was no longer at the centre of the project.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
“With the purchases made in January, with the arrival of Vlahovic, Paulo’s position was no longer at the centre of the project.
“We made our choices in January, we got here. It would have been easy for Juventus to make a low bid, but it would have been disrespectful towards Paulo. The decision is made. Today’s meeting was friendly, clear and respectful.”
Не се нафатил агентот на Дибала да преговара за нови услови, бонуси итн...Уште на крајот на демекври прашал и најавил дека ќе си оди Дибала. Затоа и Влахович изгледа го дојсоја одма.Не му понудиле ни договор чоече... Го избркаа не ми се веруе... ДНО КЛУБ СМЕ. Абе мамицата у пичка да им ја изнаебам, врска немаат од фудбал од директори до скапаницана на клупа. Шо ке му дава пари на Дибала нека си играат Рабиот и Мората топка топ е...
Зато Рамбо ќе ги цица уште година дена по 8милОва значи дека не ни дале нова понуда, туку го викнале агентот на едно кафе и си се поздравиле.
Берна не прифаќал ништо под 4.2мил по сезона и 5 годишен договор, за 4 годишен ќе размислелНе чека интересно лето, Аривабене не се заебава и делува директен и суров у сите интервјуа досега, Први три трансфери му беа Локатели, Закарија и Влахович, така да очигледно е дека овој тренд ќе продолжи уште повеќе со продажбата на Дибала, се надевам следни се Сандро, Мело, Рабио, и Бернардески.
За Кен ова го прочитав баш сега:Кен нема да можат да го дадат, имаат обавезен откуп ми се чини.
Паратичи ги донесе Рабио и Ремзи. Рано е уште да се даваат оценки за Аривабене. И мене ми е малку жал за Дибала али сигурно ние од кајгана не знаеме шо е боље за клубот од некој што го работи бизнисов цел живот.
Znaes samo na manager, kako sto znaeme i nie ostanatite fanovi.. Lesno e so tugji pari da go krois esapot..Жими кур знаат што е подобро за клубот... 5 години не знаат кај тераат ни со трансвери ни со тренери.100 пути поише знам од сите заедно таму мамицата неписмена да им ја изнаебам. Поише од 20 години неаме ЛШ од шо знаат шо праат, а нема да имаме ни во следни 20!