Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
За Жоржињо исто се збори, топ играч. Јес да е 29 год ама има уште 3-4 квалитетни сезони во него секако. Јас мн сакам Савич да го земат од Лацио. Лока со овие двајца би било лудило од среден ред.

Tense scenes were seen in Turin yesterday as Paulo Dybala and Massimiliano Allegri began to argue at Juventus’ training centre.

As detailed by La Gazzetta dello Sport, the Argentinian forward and teammate Juan Cuadrado went to Allegri’s office yesterday to make a request regarding the plans for today, the day before Juventus’ clash against Salernitana. The request related to the pre-match training programme and the timetable for the training session.

The pair wanted a few more hours of freedom in the schedule and Dybala took the lead in the conversation. This request did not impress Allegri and the talk quickly devolved into a heated argument, with the Juventus coach furious to receive such a request after the Champions League exit to Villarreal.
====

По по кој циркус е клубов напраен Ејј… отпаднаја од клуб кој требаше да го поминат тие др ден на тренинг слободно време барат помљлцњ да тренирале лелеле резил ејј
Автоматски споено мислење:

За Жоржињо исто се збори, топ играч. Јес да е 29 год ама има уште 3-4 квалитетни сезони во него секако. Јас мн сакам Савич да го земат од Лацио. Лока со овие двајца би било лудило од среден ред.
Нека ги земат Погба и Жоржињо немам ништо против :pos:

Алегри се држи под контрола, нема што да се секираме.

Ебате бескичмењакот неписмен, кој стигне му влегува со барања во соблекувална, точно 0 почит успеал да стекне по сите овие години.

Алегри се држи под контрола, нема што да се секираме.

Ебате бескичмењакот неписмен, кој стигне му влегува со барања во соблекувална, точно 0 почит успеал да стекне по сите овие години.

Па не дозволува ете затоа се карале и сеа напраија галама низ твитер као и обично. Тоа што Дибала со паметот е на друго место и не му се тренира не е кривица на Алегри. Дечкото решил дека нема да се замара и дека ќе си оди на лето па сеа гледа да расипе атмосфера која што и така е мизерна поради резултатот у средата.

Па не дозволува ете затоа се карале и сеа напраија галама низ твитер као и обично. Тоа што Дибала со паметот е на друго место и не му се тренира не е кривица на Алегри. Дечкото решил дека нема да се замара и дека ќе си оди на лето па сеа гледа да расипе атмосфера која што и така е мизерна поради резултатот у средата.
Штом му влегле, значи не поставил правила унапред за тоа кој смее, а кој не смее да сугерира или дава мислење за тренинг или што и да е.

Треба страв да им е да влезат со такви барања или единствено тоа да оди преку капитенот, а знаеме дека капитен е Киелини, а не овие двајцата помочковци.

Штом му влегле, значи не поставил правила унапред за тоа кој смее, а кој не смее да сугерира или дава мислење за тренинг или што и да е.

Треба страв да им е да влезат со такви барања или единствено тоа да оди преку капитенот, а знаеме дека капитен е Киелини, а не овие двајцата помочковци.

Па тоа сакам да кажам правила си има сигурно ама сеа Дибала решил да ги прекршува поради тоа што му е дигнат курот и овој го отерал у три лепе. А за Квадрадо не знам што да кажам и изјавата после утакмицата му беше “this is football” што у најмала рака кажува дека му е сеедно више, нема да ме чуди и он да замине на лето после сезонава.

Inter kiksna pak, taka da so pobeda protiv Salernitana i ako gi tepame niv, se vrakjame epten u igra :)

Гледаше некој бе? Да не заборавите дека игравме денес, гледам никој ништо не пишал.

Ај честито 3 бодчиња, -1 до Интер ако не се лажам, едно време -12 беа. Ги топиме полека

Гледаше некој бе? Да не заборавите дека игравме денес, гледам никој ништо не пишал.

Ај честито 3 бодчиња, -1 до Интер ако не се лажам, едно време -12 беа. Ги топиме полека
Ги гледав до 65та и ги сменив, бранеја 2-0 против убедливо најслабиот тим во лигата, веќе немам сила да ги гледам, срамота е она, мачење, еден меч нема да седниш да уживаш 5-6 0. Дури и Данило везен го стави идиотон, само да не му даде шанса на некој младинец да поигра. Тренер со нула осет. Живеам за денот кога повторно ќе си замине.

Го гледав само прво полувреме, ОК играа... Дибала и Влаховиќ ја завршија напред работата, потоа пуштив Формула. Имав осеќај дека се влечат во второ полувреме чим застанаа на 2:0, не ми титкаше Резултати апликацијата :icon_mrgr:

Сега следи пауза, па потоа играме со $interашите, спремајте со време диезапамите, хелексите и тоа Валето за мене :sakasuste:

Гледавме бе како не, овај ни бара 8 милиони плата :shook:

Сериозен си со нештово? Оти не го ставаш голот негов како го измести штоперот или топката на тацна на Влахович што му ја даде. Кај него воошто не е проблем квалитетот па да дискутираме колку пари барал, да не те потсетувам какви инвалиди земаат приближно толку. Патем и Влахович утна чист зицер, и тоа не е никаков проблем, не постои фудбалер што нема такво промашување некогаш

Дискусијата за тоа дали има право толку да бара може да биде единствено заради неговите повреди. Тоа е друга тема. Читам последно нашиве ќе му нуделе договор поврзан со бонуси за бројот на настапи, па така ако не би се повредувал, повторно би ја добил платата што ја сака. Тоа е веќе фер и разумна понуда, се надевам ќе се договорат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom