Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе да искористам прилика и да го искењам и Локатели кој има јак пад у форма. Незнам што му се случува ама мизерија невидена беше денеска, полош беше и од Рабио.

Иначе да искористам прилика и да го искењам и Локатели кој има јак пад у форма. Незнам што му се случува ама мизерија невидена беше денеска, полош беше и од Рабио.

Мислев ја сум приметил ова само. Лока е бледа сенка од тоа на почетокот. Мислим дека го прегореја или па у сивилото се претопи

Алегри мисли назад ги има Буфон, Бонучи, Барѕаљи и Бонучи. А у средина - Видал, Маркисио, Видал, Пирло и Погба.

У тоа време, тактикете на Алегри беа ептен ко за тој тим.

Ама ликот 2 години дупеше плејбој зајачици и се разведуе по 10ти пут.

Еве споредба на овја играчи со овја сега?

Блам.

Дно ако сакаш да знаеш буквално како е да осетиш и како изгледа, е да истрчаш на терен и да допреш еден од Шчезни, Артур, Рабио, Ругани и Шиљо.
Нема споредба тое беа ИГРАЧИ со големи букви, ама во денешна утакмица правиме споредба со Рули, Парехо, Тригуерос, Торес и Еступинан. Сфаќаш која трагедија сме, ја мислам и тврдам ако трењерите беа со сменети места Емери при нас, ќе поминевме 100%

Нема споредба тое беа ИГРАЧИ со големи букви, ама во денешна утакмица правиме споредба со Рули, Парехо, Тригуерос, Торес и Еступинан. Сфаќаш која трагедија сме, ја мислам и тврдам ако трењерите беа со сменети места Емери при нас, ќе поминевме 100%
Сфаќам све ја, ама нема што да се прае освен чистка ала Сталин у СССР. :icon_lol:

Сфаќам све ја, ама нема што да се прае освен чистка ала Сталин у СССР. :icon_lol:
Верувам во Ањели и Елкан, ми вратија доверба со зимниов преоден рок, време е мислам убаво да чистат и да чистат почнувајќи од трењер

Mozam da konstatiram i se plasham deka poleka ama sigurno stanuvame Manchester Junajted….
Автоматски споено мислење:

Зидан, Погба, Рудигер и лев бек на лето. Ако си оди Дибала може Сон и ако си оди Берна да се донесе Асенцио.
Treba Zizu da go vratat, pa shto bide bide, choekov e doktor za globilcho. Ne znam zs se nadevaat Alegri deka mozel da izgradi tim, pa i prviot pat ko dojde nacheka gotova mashinerija, toj ne go izgradi toj Juve.

Најмногу боли пристапот во одбрана, целосен бункер и оставање противникот да комбинира уште од прва минута кога они имаа посед(освен кога топката беше кај голманот, тогаш беа високо искочени). Земи пресинг направи освој топка побрзо, ќе дојде контра некоја од тоа.. Алегри решил бункерчето дома со гранитните Ругани, Де Шиљо, Квадрадо кои колку и да изиграат добро некој период од мечот се склони кон грешки, а истото може да се каже и за останатите двајца од одбрана.

За во фаза на посед тоа е тоа со овој тим вечер.. Артур при крај пушти две високи топки напред, другото му беше шлајфување, никакво движење на играта, никаков клучен пас. Рабио сеуште мислам со сила дека игра, бездушен лик, враќа некој од напред топка накај него, овој ја остава да стигне до Ругани, Ругани после му ја враќа на Рабио. Квадрадо е голем филозоф, коа ќе земе да шеба и да мудрува помина и возот и сѐ, знае секаков тип на акција да умртви, многу ме нервира тоа.

Тоа е тоа, пола од стартниот тим вечер е со губитнички менталитет, плус тренер со пичкарски менталитет

Вистинска игра и пристап имаа само тие неколку натпревари со 433 брзо после доаѓањето на Влаховиќ..

Мизерии

Ова се случува кога Квадрадо е еден од најдобрите во тимот. И секако капитен.

Што и да се каже не може да се прекрие овој срам, оваа беда. Плата 3 месеци не треба да земаат, точно колку што примија голови. Секако ако имаа достоинство, ама тешка работа тоа.

Нема оправдување, ниту средина, ниту составот каков бил, ниту не ти знам што, едноставно пораз од ебен Вилереал 0-3 на домашен терен е срам над сите срамови и не може некој да каже дека квалитетот бил толку.

Абе Раул Албиол им игра штопер, ејјј!

Алегри е број 1 виновник за ужасната сезона. Лошо менаџира со тимот, лошо менаџира со играчите, редовно ги преценува противниците, а го потценува Јувентус, не знае од ниеден играч да извлече максимум и дозволи комплетно оваа екипа да загуби секаква самодоверба и самопочит.

Лион, Порто, Вилереал.

Нека ни е честито.

Сега се прибирам од македонска кафана у сред италија, пиевме лумпувавме со браќа италијани и романци... се најадовме ќебапи и се напивме ко стока... игравме свадбарски македонски песни.. животот е убав , и еден . Јебао те Макс алегри и Ањели и све остало.....

Sega citam izjava na umrenion deka se bilo perfekt do 75 minuta, od druga strana Danilo vika nemalo dobar balans megju napad i odbrana…. Se molam da go smenat kje chastam, ako se desi…

Ова се случува кога Квадрадо е еден од најдобрите во тимот. И секако капитен.

Што и да се каже не може да се прекрие овој срам, оваа беда. Плата 3 месеци не треба да земаат, точно колку што примија голови. Секако ако имаа достоинство, ама тешка работа тоа.

Нема оправдување, ниту средина, ниту составот каков бил, ниту не ти знам што, едноставно пораз од ебен Вилереал 0-3 на домашен терен е срам над сите срамови и не може некој да каже дека квалитетот бил толку.

Абе Раул Албиол им игра штопер, ејјј!

Алегри е број 1 виновник за ужасната сезона. Лошо менаџира со тимот, лошо менаџира со играчите, редовно ги преценува противниците, а го потценува Јувентус, не знае од ниеден играч да извлече максимум и дозволи комплетно оваа екипа да загуби секаква самодоверба и самопочит.

Лион, Порто, Вилереал.

Нека ни е честито.
Доста бе со тој Квадрадо, што и да се случи мора он да ти биде на тапет.
Камо Квадрадо да ни беше најголем проблем во тимот.
Шо не кажеш нешто за Артур, катастрофа од играч, тотално никаква корист нема тимот од него.
Локатели исто разочарува, мислам дека очекувавме многу повеќе од него.
Де Лихт исто, премногу е сколн на грешки за некој кој би требало да биде светска класа штопер.
И за крај Дибала, колку и да ни е драг играч сепак веќе сум дефинитивно на мислењето дека не треба да му се продолжи договор, нон стоп повреден а и вчера откога влезе буквално ништо не направи.

А за тоа дека ги преценуваме противниците се согласувам, изгуби самодоверба овој тим.
Ама тоа не е само до Алегри, такви бевме и со Сари и со Пирло.

Доста бе со тој Квадрадо, што и да се случи мора он да ти биде на тапет.
Камо Квадрадо да ни беше најголем проблем во тимот.

yah-gurl-yas-gurl.gif

Артур спрема неговата цена на пазарот е убедливо најголемата превара во светот на фудбалот, секогаш потег повеќе колку да биде во центарот на вниманието, нема употреблив пас до напаѓачите ниту чувство и сенс во дефанзива, нема за што да го пофалиш...... после оваа сезона алегри може да биде аналитичар и водител на фудбалски натпревари, па само неколку прави топки до убиецот влахович и секоја текма ќе ја решава без проблем, тек по месец дена сигурно се прави пишман што отишол во јуве

сега гледајте само кои циркузи ќе се дешаваат во серие а до крај на сезона

иначе вчера јуве не заслужи да победи, емери го истемпира и надигра алегри во 90те минути, али и вакви изгубени судии не треба да судат во ЛШ ни во претквалификации, повеќепати касно и неодлучно свирени прекини, многу лошо исвирена текма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom