Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Локатели дм, Закариа десно у средина.
Рабиот шпагетава дур е у тим нишо не праиме.
Мората пак по старо би го заклал.
Алегри цел живот пичкетина. Го вади Дуле за Кен на 1-1, а ја остава шпагетата...
Дно :tapp::tapp::tapp:

Дали некогаш ќе доживим да го глеам Јуве да игра ко денеска Торино. Еднаш у ебениов живот да видим дека имаме пресинг а не мртвило игра и 1-0 и затвори се уште повеќе. Ко шо вика Алегри - "our team has to suffer sometimes when defending". Yes, bro, ама одбрана цел ебан живот па пичка му матер

Срам и брука.

Не ми се верува како Алегри успеа да ги убеди сите дека капацитетот на овој тим се 38 дадени голови на 26 мечеви.

Просто не ми се верува.

Пази на патот, не пишувај на форуми сред невреме...
На одморалиште бев курка, фала на грижата.

Коќе возевме како уметничко лизгање се осеќаш те шета лево десно :pos:

:tapp::tapp::tapp: ко ќе видиш Конте со Бента и Кулушот ги победил Манчестер Сити а ние со загубенион на клупа се помиривме дека ќе се бориме за 4 место и евентуално купот,ако не изигра пичкарски ко што знае и ко што пишал некој погоре и ја се чудам како не убеди дека капацитетот на екипава е 38 гола за 26 утакмици

Последно уредено:
To e toa #Alegri efekt, chitam i Vlahovikj ne znam kolku minuti vishe nema gol daeno :facepalm:, zgora na se Kulushon izjavuva stradal vo Juve i nie stradame godinava jbg

Последно уредено:
Имаше мн лоши твитови за Алегри деновиве, видете на #alegriout. Еден што ми остави мн впечаток е дека тоа е неговата игра и треба да се помириме со тоа. Алегри нема никогаш да игра офанзивен и доминантен фудбал. Ќе го подобри клубов со тек на време, ќе донесе играчи и ќе состави компетитивен тим за титула. Ама никогаш да го видиме максимумот од Дибала и Влахович под негово водство. И какви сака средњаци Ањели нека му донесе, колку сака финансиски инекции нека пука за Погби и Савичи, дедово ќе си игра повлечен дефанзивен фудбал и ќе се повлекува на 1 или 2-0. Се даље ќе зависи од индивидуални потези. Затоа беше успешен он со нас првот пат, имаше играчи што решаваа утакмици. Ќе состави пак таков тим за година две и пак ќе се провлекува низ утакмици на ист начин. Ама тоа е тоа од него, ништо повеќе нема да видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom