Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Или што би рекол комрадот @Mondonico
Добро игра талентот само нека продолжи вака. Не би ми сметал на нов договор со помала плата како ротација ако игра вака :)
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Види ги бе, Берна сакатиот што незнае да оди на прав пат и се сопнува на топка, направил три асистенции против Салернитана, Џенова и Малмо, и решаваат одма да му продолжат договор :tvg:

Штета, и ќе повторам уште еднаш ШТЕТА е што Даглас Коста беше склон на повреди, па решија да го продадат, тоа беше крило и пол, влага во игра и одма го раздвижуваше нападот, машина беше човекот. Сега кога ги гледам Берна и Кулушевски како пробуваат да играат фудбал, ми се одмилува и фудбал и се. Тромави, експлозивност нула, дриблингот во минус влезен, абе човек незнаат да поминат, тажно упм. Квадрадо ни е тука да, али и него го осакатија кога го прекомандуваа во одбрана...ај барем асистенции прави ако ништо друго.

Види ги бе, Берна сакатиот што незнае да оди на прав пат и се сопнува на топка, направил три асистенции против Салернитана, Џенова и Малмо, и решаваат одма да му продолжат договор :tvg:

Штета, и ќе повторам уште еднаш ШТЕТА е што Даглас Коста беше склон на повреди, па решија да го продадат, тоа беше крило и пол, влага во игра и одма го раздвижуваше нападот, машина беше човекот. Сега кога ги гледам Берна и Кулушевски како пробуваат да играат фудбал, ми се одмилува и фудбал и се. Тромави, експлозивност нула, дриблингот во минус влезен, абе човек незнаат да поминат, тажно упм. Квадрадо ни е тука да, али и него го осакатија кога го прекомандуваа во одбрана...ај барем асистенции прави ако ништо друго.
:icon_lol:

Берна на 2м плата за ротација би било одлично пособено акопродолжи да игра добро. Интересно е како е тешко да му земиш топка да го турниш, добро се гради додека нашите напаѓачи сњ примадони иако се физички коњи.

Бенардески треба беспари да игра и да има улога на љута резерва.

Врска нема братот, гол нема дадено 2 години.

Чланарина може комотно да му наплатат, за да тренира у клубов. И да моли бог да поигра чат пат да го види мајка му на тв...

Чланарина може комотно да му наплатат, за да тренира у клубов. И да моли бог да поигра чат пат да го види мајка ми на тв...

Зошто да го види мајка ти, кога на прво место ни неговата мајка не го гледа? Остави ја жената на раат...

Зошто да го види мајка ти, кога на прво место ни неговата мајка не го гледа? Остави ја жената на раат...

Аууу сам себе убијал сум направил. Корегирано, ама си го фатил на време :facepalm: :D :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom