Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Vo pravo si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро игра талентот само нека продолжи вака. Не би ми сметал на нов договор со помала плата како ротација ако игра вакаИли што би рекол комрадот @Mondonico
dobar bese na manager 2015Digne![]()
![]()
![]()
![]()
Види ги бе, Берна сакатиот што незнае да оди на прав пат и се сопнува на топка, направил три асистенции против Салернитана, Џенова и Малмо, и решаваат одма да му продолжат договор
Штета, и ќе повторам уште еднаш ШТЕТА е што Даглас Коста беше склон на повреди, па решија да го продадат, тоа беше крило и пол, влага во игра и одма го раздвижуваше нападот, машина беше човекот. Сега кога ги гледам Берна и Кулушевски како пробуваат да играат фудбал, ми се одмилува и фудбал и се. Тромави, експлозивност нула, дриблингот во минус влезен, абе човек незнаат да поминат, тажно упм. Квадрадо ни е тука да, али и него го осакатија кога го прекомандуваа во одбрана...ај барем асистенции прави ако ништо друго.
Бенардески треба беспари да игра и да има улога на љута резерва.
Врска нема братот, гол нема дадено 2 години.
Чланарина може комотно да му наплатат, за да тренира у клубов. И да моли бог да поигра чат пат да го види мајка ми на тв...
Зошто да го види мајка ти, кога на прво место ни неговата мајка не го гледа? Остави ја жената на раат...