Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

35 милиони ќе им исплаќаме 5 години :pos: Марота v2.
Черубин бил најдобар ученик на Марота и одличен наводно :)

Прегледај го приврзокот 303767
Прегледај го приврзокот 303768

Сместа би го пуштил да оди, без пари, му го ебам самобендисаното лигле. Незадоволен бил, сакал да оди, али гзот му зинал по платата што му ја дава Јувентус, и самиот знае дека таа плата на 36 години ниту еден друг клуб нема да му ја даде. Штета што неможат да го седнат на клупа ради тоа што е име у фудбалот и има голема фан база, али да е до мене ни на стадион не би го пуштил. Циган!!!

Иначе добивме нов датум за Локатели...Петок :icon_lol:
Алегри наводно му соопштил дека годинава треба да очекува помала минутажа и време поминато на клупа.

Прегледај го приврзокот 303767
Прегледај го приврзокот 303768

Сместа би го пуштил да оди, без пари, му го ебам самобендисаното лигле. Незадоволен бил, сакал да оди, али гзот му зинал по платата што му ја дава Јувентус, и самиот знае дека таа плата на 36 години ниту еден друг клуб нема да му ја даде. Штета што неможат да го седнат на клупа ради тоа што е име у фудбалот и има голема фан база, али да е до мене ни на стадион не би го пуштил. Циган!!!

Иначе добивме нов датум за Локатели...Петок :icon_lol:
Sakam mbape da otide vo Real i da se ispolnat najavite na pretsednikot na psz deka ako si otide mbape ke go potpise ronaldo.. u toj slucaj bi go dal kiki glava za glava za icardi..

baby-crying.gif

Ќе отиде во ривал на Јунајтед? Јес да е зинат за пари ама не е толкаво копиле..

Премногу сме очајни со пари изгледа, што уште ми е почудно како го дадовме Демирал само на позајмица.

Нејсе, кога сме кај него, како се условите, позајмица + задолжителен откуп или?

Ако е официјално, нека ни е со среќа Локатели, ќе има голем притисок врз него. Сега уште да продолжиме со Дибала и се друго ќе биде бонус.

Враќање на Пјаниќ не ми изгледа лоша идеја. За продавање одма би го продал Ремзи, зема голема плата и нема некоја корист од него. Секако, ако јас се прашувам одма би летал Бентанкур, ама има нешто што само тренерите и апсолутно никој друг не го гледа во тој мочко.

Ај да освоиме сезонава, да не им ебам матер. Алегри со оваа никаква конкуренција, ако не се прошета, треба да се пензионира од фудбал. Симоне Инзаги, Пиоли, Спалети, Сари, Гасперини и магот Мурињо на топ 7 екипите.

Вака срање тренери одамна немало.

2 години фри позајмица, па 30 милиони после тоа. + 5 милиони бонуси. Значи 30+5 е тотал износот на трансферот, плус плата 3м по сезона. Тие 20 посто од наредна продажба не ме загрижуваат, секако не знаеме да продадеме играч ко шо треба. :icon_lol:

Черубини.
bow.gif
Не беа џабе 35 состаноци.

Ептен би сакал Фаџоли да добива по некоја шанса али тешко изгледа.. Ремзи и ја одма би го дал, Бента уште не

Без трескања за Чебурин и Аривабене ќе ве молам... Трансферов на Локатели требаа да го завршат мноооогу одамна, а не на 3 дена пред почетокот на сезоната. Среќа имаме добри односи со Сасуоло, а испадна и они џентлмени и не го шитнаа играчот на друго место надвор од Италија. Сега додека да се уклопи во екипата ќе стигне некаде Октомври или Ноември. Истово важи и за Пјаниќ ако го донесат, башка што не се ослободија од некои вишоци у екипата...

Од мене имаат 3/10...многу бавно реагираа на трансфер пазарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom