Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам Алегри нема да го бутка у прв тим како и денес Бернардески у средина..

Бернардески добро игра и Ремзи е добар пред одбраната. Нападот е страшен кога е Роналдо, Дибала и Киеза.

Бернардески добро игра и Ремзи е добар пред одбраната. Нападот е страшен кога е Роналдо, Дибала и Киеза.
3-4 паса ги утна, не смее у средина да игра..

А и Ремзи по мене уше потруп денес, у одбрана е гледач, а у организација на игра нигде го нема освен една контра што ја пропадна со лош пас без да има никој до него

Дибала делува мотивирано,на Бонучи да не му се дава загарантирано место во прв тим пошто знае да праи глупости поготово без Киелини. Бернадески една во 100 утакмици игра вака,тоа е проблемот. Бентанкур ме курчи многу со тие пасови,глуми Пирло а врска нема.

Само Деви го бендисува Берна. Сега ќе пиши дека е одличен играч ама има проблеми во главата и дека се надева дека голов ќе му помогни:P
Шала на страна, убаво голче ама криминален е досега, се згреши.

За Бернардески сите рекоа дека на тренинзи е феноменален и дека има ментално проблеми оваа сезона излегоа информации дека имал трагедија некоја надвор од терен и проблеми. Очекувам дека ќе има добра сезона годинава делува мотивирано.

Мн менувакога имаш тренер што знај да постави игра, одма др е на терен.

Не играат лошо Бернардески и Ремзи пособено првиот.

За Бернардески сите рекоа дека на тренинзи е феноменален и дека има ментално проблеми оваа сезона излегоа информации дека имал трагедија некоја надвор од терен и проблеми. Очекувам дека ќе има добра сезона годинава делува мотивирано.

Мн менувакога имаш тренер што знај да постави игра, одма др е на терен.

Не играат лошо Бернардески и Ремзи пособено првиот.
Бев побрз неколку секунди хахахаххах :pos: брат не знам, јас во него надеж повеќе немам

Бев побрз неколку секунди хахахаххах :pos: брат не знам, јас во него надеж повеќе немам
Не се губи тој талент, можи само нешто ментално и психички да те сјеби, не дека беше Роналдо или Меси ама беше добар играч.

Ова ми е последната надеж за него :)

Абе со 300 еврс плата пола држава и фам проблеми па пак се живи и тера ама не, Берна милионерот, еј милионер е да му ебем све проблеми вон терен имал!

Абе со 300 еврс плата пола држава и фам проблеми па пак се живи и тера ама не, Берна милионерот, еј милионер е да му ебем све проблеми вон терен имал!

Нажалост, за некои проблеми, парите не се решение, особено кога се работи за терминална болест на некој од поблиското семејство.

Нажалост, за некои проблеми, парите не се решение, особено кога се работи за терминална болест на некој од поблиското семејство.
Др ми е муабетот, кај нас блиски ќе ти починат и поради немање 1к еврс и пак гриндаш а овја пиздец инстсграмџија му ебем и кучето и гитарата и тетоважете.

Др ми е муабетот, кај нас блиски ќе ти починат и поради немање 1к еврс и пак гриндаш а овја пиздец инстсграмџија му ебем и кучето и гитарата и тетоважете.

Се слагам, само што нашата работа не е ни проближно ставена на тапет како неговата, која ја гледаат милиони и мора секогаш да биде на врвно ниво.

Видете го пасот на Пелегрини за третиот гол, но Алегри планира да го задржи син му Де Шиљо место него. Ми се гади од вакви потези.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom