grande-juve
е ај да плачеме сега
- Член од
- 20 ноември 2017
- Мислења
- 1.484
- Поени од реакции
- 7.307
Се надевам Алегри нема да го бутка у прв тим како и денес Бернардески у средина..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3-4 паса ги утна, не смее у средина да игра..Бернардески добро игра и Ремзи е добар пред одбраната. Нападот е страшен кога е Роналдо, Дибала и Киеза.
Бев побрз неколку секунди хахахаххахЗа Бернардески сите рекоа дека на тренинзи е феноменален и дека има ментално проблеми оваа сезона излегоа информации дека имал трагедија некоја надвор од терен и проблеми. Очекувам дека ќе има добра сезона годинава делува мотивирано.
Мн менувакога имаш тренер што знај да постави игра, одма др е на терен.
Не играат лошо Бернардески и Ремзи пособено првиот.
Не се губи тој талент, можи само нешто ментално и психички да те сјеби, не дека беше Роналдо или Меси ама беше добар играч.Бев побрз неколку секунди хахахаххахбрат не знам, јас во него надеж повеќе немам
Абе со 300 еврс плата пола држава и фам проблеми па пак се живи и тера ама не, Берна милионерот, еј милионер е да му ебем све проблеми вон терен имал!
Др ми е муабетот, кај нас блиски ќе ти починат и поради немање 1к еврс и пак гриндаш а овја пиздец инстсграмџија му ебем и кучето и гитарата и тетоважете.Нажалост, за некои проблеми, парите не се решение, особено кога се работи за терминална болест на некој од поблиското семејство.
Др ми е муабетот, кај нас блиски ќе ти починат и поради немање 1к еврс и пак гриндаш а овја пиздец инстсграмџија му ебем и кучето и гитарата и тетоважете.