Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Без трескања за Чебурин и Аривабене ќе ве молам... Трансферов на Локатели требаа да го завршат мноооогу одамна, а не на 3 дена пред почетокот на сезоната. Среќа имаме добри односи со Сасуоло, а испадна и они џентлмени и не го шитнаа играчот на друго место надвор од Италија. Сега додека да се уклопи во екипата ќе стигне некаде Октомври или Ноември. Истово важи и за Пјаниќ ако го донесат, башка што не се ослободија од некои вишоци у екипата...

Од мене имаат 3/10...многу бавно реагираа на трансфер пазарот.
Сумата одамна беше договорена туку формулата и се чекаше Сасуоло да донеси замена. Донесе пред 4 дена замена и одма наеднаш трансферот е возможен :)

Дека требаше порано требаше ама ако поубо вака да изиграат, јасно беше Локатели го сака само Јуве и ја искористивме предноста во наша цел. Да беше Паратичи ќе платеше 60м досега.

Ау, види џенцкиве со кого играле денес :icon_mrgr:

IMG_20210818_121112.jpg

Мислим дека смо на добар пут со градење на нова, млада генерација, само што со штопери смо катастрофа. Освен Де Лихт не гледам друг заменик на змијата и Киелини

So Locatelli i eventualen transfer na Pjanic soliden sreden red samo ni treba asalen lev bek i dobri sme...

• Ми се допаѓа
Reactions: 433
Според мене ни фали уште Госенс и Икарди.Пошто не можам да го гледам Мората прва постава цела година.Пјанич не ми се верува да дојде.А и би ми било интересно шо ќе извади Алегри од Ремзи,може па и да го биде.

• Ми се допаѓа
Reactions: 433
Изгледа Кени иде на продажба за да се направи место за Пјаниќ, наводно Алегри го сакал ептен човекот што 3 години наназад само назад дава топка хехе

Изгледа Кени иде на продажба за да се направи место за Пјаниќ, наводно Алегри го сакал ептен човекот што 3 години наназад само назад дава топка хехе
Najvishe zaradi toa me nervira Alegri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom