Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па види среден ред Локатели, Пјанич и Рабио (под Алегри мислам ќе изигра како треба) воопшто не е лош во споредба со онај со Рамзез 3Ако му ја плаќа Барса пола плата, ондак одма враќај го Пјаниќ...нека има конкуренција средниот ред
Со оглед дека Белоти е на продажба би можеле да се пробаме со позајмица со право на откуп после 34738 натпревари или обврска.Овој Бернардески е чуден човек, секој тренер сака да го извади најдоброто од него, а едино му успеа на Манчини кога му беше ударна сила у нападот...против Сан Марино.
Алегри така викаше, па Сари, па Пирло, и еве повторно Алегри. На сите им се посра и уште е во тимот
Туку ајт, нека го земаат побрзо Локатели да не останеме без него. Сакам и Толисо од Баерн на го земат, така ќе имаме една пореспектибилна средина. Локатели, Пјаниќ, Толисо, Мекени и ете Рабио. Бентанкур и Ремзи одма нека летаат.
Видете го Мората кој пацер, ПУ ти ебам преварата од играч![]()
Не ми смета ако имаме buy back клаузула. Битно е да гледаме Фаџиоли да остани кај нас ама ако и САМО АКО добива шанса за играње.Primavera Player Marco Da Graca has 14 goals in 20 games (876 minutes, goal every 63 minutes).
Нашиве без бај бек клаузулс преговараа цел животНе ми смета ако имаме buy back клаузула. Битно е да гледаме Фаџиоли да остани кај нас ама ако и САМО АКО добива шанса за играње.
Ќе видиме можеби ќе изненади Черубин ма да со короната врзани ни се рацете и насНашиве без бај бек клаузулс преговараа цел живот