Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, моја грешка...Михајлович беше...
Како и да е,има малиот место за напредок и како играч и како карактер.Буфон на времето иам читано дека бил по бесен и со повеќе глупости зад грбот од Донарума.Проблем кај него е шо се лета по кеш уште на 20 године и безрезервно го слуша и му верува на Раиола.
Автоматски споено мислење:

Да да, моја грешка...Михајлович беше...
Како и да е,има малиот место за напредок и како играч и како карактер.Буфон на времето иам читано дека бил по бесен и со повеќе глупости зад грбот од Донарума.Проблем кај него е шо се лета по кеш уште на 20 године и безрезервно го слуша и му верува на Раиола.

Шчесни со уште една лоша реакција. Ах Макс, Макс...златен Донарума го имавме, 15 години обезбеден на гол, ем поквалитетен, ем Италијанец.

15 години :icon_lol: Зар мислиш дека Мино би бил толкава свиња доколку би му седеле клиентите по 15 години во еден клуб?

Juventus are on the lookout for a centre midfielder and have reportedly begun preliminary talks to sign Corentin Tolisso.
The French midfielder has one year remaining in his contract at Bayern Munich and according to Sky Sport Italia, the Serie A giants are interested in securing his services.
Juventus coach Massimiliano Allegri is an admirer of the France international who came close to moving to the Allianz Stadium in 2017, before joining to Bayern Munich from Lyon.

Сега ги видов утките на Мората, и примениот гол на Шчесни...тажни играчи еј, ама битно Алегри ќе им ја кревал формата :popce:, да и го накренам ја на Валето.
Мене не ме загрижуваат многу новите засилувања, туку како ќе се ослободиме од крлежите во тимот. Ај да го видиме тој Аривабене на дело што знае, дека у Ферари не му идеше многу многу.

Сега ги видов утките на Мората, и примениот гол на Шчесни...тажни играчи еј, ама битно Алегри ќе им ја кревал формата :popce:, да и го накренам ја на Валето.
Мене не ме загрижуваат многу новите засилувања, туку како ќе се ослободиме од крлежите во тимот. Ај да го видиме тој Аривабене на дело што знае, дека у Ферари не му идеше многу многу.
Kje go barame Pirlo zlaten:):)

У случај да дојдат Локатели и Толисо што не верувам, кој ќе оди? Ремзи/Кени/Курот?

Gledam Italija-Shvajcarija i ko dadoa gol go gledam i Berna go zele za reprezentacija. Tipov ima vrski nasekade osven vo Juve i fudbalska federacija na Italija :)

Локатели М О Р А да се земи!!!

Koj имаше пишано дека Локатели не чинел нека го бриши коментарот побрзо.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom