DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
оп оп

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше можда и малце право тогаш во тоа време Пелегрини од скинати лигаменти и од повреда во повреда одеше секоја 2 недела па и во Рома пак скина лигаменти ако не се лажам..Пелегрини грееше клупа у Џенова лани, не ми седи дека е спремен за у Јуве.
Ах златен Спинацола... Никад нема да му ја простам оваа трампа на Паратичи ради ебена плусваленца јебала те плусваленца.
Brat nema den da ne go pomislam toa za Spinazola, uste od prv den ko go dadoja. Juventino dete, kaj vagjame igrach od shkolata 1 na 10 godini ko shto treba taka da go dadesh, a crepoj ko Benta, Berna kje gi gledame i dogodinaПелегрини грееше клупа у Џенова лани, не ми седи дека е спремен за у Јуве.
Ах златен Спинацола... Никад нема да му ја простам оваа трампа на Паратичи ради ебена плусваленца јебала те плусваленца.
Кој тренер не сака засилувања да му се донесат.Тоа шо се нема кеш е друго,па сеа се вадат на тоа дека Алегри не сакал,Алегри мислел дека има квалитетен ростер и слично.Inache ko shto chitam Alegri, ne sakal zasiluvanja za dogodina do 2 max, taka da silata kje bide so nas i v godina a LS kje osvoime 2376 godina ko shto trgnalo![]()
Ami ako se nafati da bidi trenjer a drug da go komanda poglup bil otkolku sto mislev, mislam celta za da dojdi kaj nas pak beshe da ima povishe mokj vo odnos na transferi od predhodniot patКој тренер не сака засилувања да му се донесат.Тоа шо се нема кеш е друго,па сеа се вадат на тоа дека Алегри не сакал,Алегри мислел дека има квалитетен ростер и слично.
И ти не штедеше на Пирло и патем јас бев еден од оние кои сакаше да остани У21 и дека не е се негова кривица.Знаеш дека е дојдено летото и трансфер периодот кога Деви поставува 10 твитови по ред, и не плука по Пирло...
![]()