Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако му ја плаќа Барса пола плата, ондак одма враќај го Пјаниќ...нека има конкуренција средниот ред

Автоматски споено мислење:

Ако му ја плаќа Барса пола плата, ондак одма враќај го Пјаниќ...нека има конкуренција средниот ред
Па види среден ред Локатели, Пјанич и Рабио (под Алегри мислам ќе изигра како треба) воопшто не е лош во споредба со онај со Рамзез 3

Овој Бернардески е чуден човек, секој тренер сака да го извади најдоброто од него, а едино му успеа на Манчини кога му беше ударна сила у нападот...против Сан Марино.

Алегри така викаше, па Сари, па Пирло, и еве повторно Алегри. На сите им се посра и уште е во тимот :pos:

Туку ајт, нека го земаат побрзо Локатели да не останеме без него. Сакам и Толисо од Баерн на го земат, така ќе имаме една пореспектибилна средина. Локатели, Пјаниќ, Толисо, Мекени и ете Рабио. Бентанкур и Ремзи одма нека летаат.

Видете го Мората кој пацер, ПУ ти ебам преварата од играч :pov:

Овој Бернардески е чуден човек, секој тренер сака да го извади најдоброто од него, а едино му успеа на Манчини кога му беше ударна сила у нападот...против Сан Марино.

Алегри така викаше, па Сари, па Пирло, и еве повторно Алегри. На сите им се посра и уште е во тимот :pos:

Туку ајт, нека го земаат побрзо Локатели да не останеме без него. Сакам и Толисо од Баерн на го земат, така ќе имаме една пореспектибилна средина. Локатели, Пјаниќ, Толисо, Мекени и ете Рабио. Бентанкур и Ремзи одма нека летаат.

Видете го Мората кој пацер, ПУ ти ебам преварата од играч :pov:
Со оглед дека Белоти е на продажба би можеле да се пробаме со позајмица со право на откуп после 34738 натпревари или обврска.

Спореда Кориере и Газета воопшто не сме размислувале за Толисо.

Бентанкур пред Ремзи секогаш само поради годините и оваа му беше прва лоша лоша сезона има право на поправен.

Што се однесува на Берна мислам дека притисокот го дупи во умот ептен и анксиозност. Барем Алегри, Сари па мислам и Манчини имаат изјавено дека на тренинг и при вежби е сосем др играч ама би го продал одма, мислам дека во др клуб ќе биди прероден како играч.

Госенс, Локатели, Белоти, Пјанич (позајмица),и уште еден играч и топови сме :)

Како не ќе е тешко, за кур не го бива :tapp:

Screenshot_20210620-023818_Instagram.png

Primavera Player Marco Da Graca has 14 goals in 20 games (876 minutes, goal every 63 minutes).

Primavera Player Marco Da Graca has 14 goals in 20 games (876 minutes, goal every 63 minutes).
Не ми смета ако имаме buy back клаузула. Битно е да гледаме Фаџиоли да остани кај нас ама ако и САМО АКО добива шанса за играње.

Не ми смета ако имаме buy back клаузула. Битно е да гледаме Фаџиоли да остани кај нас ама ако и САМО АКО добива шанса за играње.
Нашиве без бај бек клаузулс преговараа цел живот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom