Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
One down, whole team to go ....

него гледајте сеа и овај без пари го донираме попто сме црвен крст

Овој болен е бе, Кулушевски го ставил шпиц :facepalm:
Пак Бента и Рабио на средина, Киелини штопер, очобол во најава. Ми се гади од Пирло.

Види го Бентанкур бре, што чепна изгуби и расипа.

Една работа ме интересира, не пратам медиуми воопшто.

Дали овие недели во изјавите на Пирло/челниците на Јувентус се зборуваше за тоа дека е важно да се заврши во топ 4, да се пласира тимот во ЛШ или не?

Може некој линк за моб ама добар у пм?

Има играчи кои не се стабилни во главата, па кога веќе имаат жолт, на полувреме МОРА да се извадат. Ама тука очигледно тоа не важи.

Многу ми е ќеиф што вака си ја заокружи сезонава помочково.

Се надевам дека му е последен меч во дресот на Јувентус, вакво преценето говедо одамна немам видено.

Ne beshe penal realno da gledame ama ich ne mi e gajle, ps se nadevam Benta vishe da ne go gledam vo Juve, tolku igrach da me ima nervirano na Juventus nikad abe TELE nevideno

Prochitav nekoj od prijatelive na fb imashe pishano demek ako ideme LS na Fiorentina treba 10 milioni da im platime zaradi Kieza. Toa e dobra prichina za utre da igraat pomotivirano protiv Napoli. Vistina e toa dali znae nekoj od vas?

Prochitav nekoj od prijatelive na fb imashe pishano demek ako ideme LS na Fiorentina treba 10 milioni da im platime zaradi Kieza. Toa e dobra prichina za utre da igraat pomotivirano protiv Napoli. Vistina e toa dali znae nekoj od vas?
Вистина е

giphy.gif

Дај бе да го клонираме некако човеков.

Abe chitam se nadevam da se spekulacii ama GATUZO vo Juve :tapp: Ne se NORMALNI ako go donesat a i ako ima vistina deka pregovaraat ili samata pomisla da go zemat za trenjer e:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom