Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Nagolemo se zbori deka Donaruma ke go potpiseme, Bufon ne mu se prodolzuva dogovorot a Scezni ke odel Anglija..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не би рекол така.. Би решиле долгорочно на позиција голман..Ќе го решиме најмалиот проблем у цел клуб .
Ќе го решиме најмалиот проблем у цел клуб .
Ањели прошлата недела пак се состанал со Алегри. Јас мислам дека ја кројат судбината на играчите и проектот и дека ќе биди на нашата клупа а повеќе од сигурен сум СО ЦЕЛ ДА ЈА ЗАДРЖИ позицијата претседател ќе хи пушти низ вода Паратичи и Недвед.Ваква прилика да го земеш еден од најдобрите млади голмани на светот безплатно не се пропушта... Јасно е дека голманската позиција не ни е број 1 проблем во тимов, али со неговото носење ќе немора да мислат веќе за чувар меѓу стативите долги години (П.С. Мое лично мислење е дека Шчезни оваа година е на ниво на просечен голман од Сасуоло или Болоња)
Друго, знаеме дека ќе мора да продаваме многу канцер играчи во тимов, ама да видиме и што може да донесиме... Засега најблиску ни се чинат Донарума и Локатели, едно време и Погба се спомнуваше али не верувам да платат 100+ милиони во оваа ковид криза, освен нели ако не продадат некој играч што НЕ Е за продавање (хинт: Дибала) Едно време се спомнуваше и Ромањоли од Милан али не верувам у тоа...
Трето што сакав да речам е, сите овие вести што ги постира Деви погоре од најразлични новирани (минус Момблано) за евентуалното враќање на Алегри во клубот, има и исто толку демантирања од Паратичи и Фабрицио Романо за наводното одење на Пирло од тимот. Ќе биде интересно, јас сум за враќање на Алегри, али нема воопшто да ме чуди ако го остават Пирло и наредна сезона ако се разбира овој обезбеди ЛШ. Многу трансфери ќе зависат и од тоа кој ќе седи на клупата идната сезона...
Super e Alegri, toa sto ne mu donesoa poslednite 2 god igraci i igrase so istroseni kedira, matuidi i pjanic e druga rabota..До кое дереџе дојдовме кога се радувам на враќање на Алегри![]()