Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Nagolemo se zbori deka Donaruma ke go potpiseme, Bufon ne mu se prodolzuva dogovorot a Scezni ke odel Anglija..

Ја сум за, ама и за продажба на Ремзи, Бентакур, Раидиот, Бернардески.
Да се најда соодветни замене голман нека биде Пинсољо ако сака.
И да, шпиц место Мората а да не биде Скамака.
Автоматски споено мислење:

Успут, Коста, Шиљо, Ругани, не знам баш дали би имале ни 20мил ќар од нив

Ќе го решиме најмалиот проблем у цел клуб .

Ваква прилика да го земеш еден од најдобрите млади голмани на светот безплатно не се пропушта... Јасно е дека голманската позиција не ни е број 1 проблем во тимов, али со неговото носење ќе немора да мислат веќе за чувар меѓу стативите долги години (П.С. Мое лично мислење е дека Шчезни оваа година е на ниво на просечен голман од Сасуоло или Болоња)

Друго, знаеме дека ќе мора да продаваме многу канцер играчи во тимов, ама да видиме и што може да донесиме... Засега најблиску ни се чинат Донарума и Локатели, едно време и Погба се спомнуваше али не верувам да платат 100+ милиони во оваа ковид криза, освен нели ако не продадат некој играч што НЕ Е за продавање (хинт: Дибала:cautious: ) Едно време се спомнуваше и Ромањоли од Милан али не верувам у тоа...

Трето што сакав да речам е, сите овие вести што ги постира Деви погоре од најразлични новирани (минус Момблано :( ) за евентуалното враќање на Алегри во клубот, има и исто толку демантирања од Паратичи и Фабрицио Романо за наводното одење на Пирло од тимот. Ќе биде интересно, јас сум за враќање на Алегри, али нема воопшто да ме чуди ако го остават Пирло и наредна сезона ако се разбира овој обезбеди ЛШ. Многу трансфери ќе зависат и од тоа кој ќе седи на клупата идната сезона...

Allegri’s return will see de Ligt, Chiesa, Dybala, Bentancur & Kulusevski fundamental in the new project. Chiellini could stay if Max returns. Juve will make a move for Locatelli. CR7 to leave. Juve could sign either Morata or Kean for Max.

Juventus has already decided, Allegri arrives even if Pirlo gets the club to the Champions League. Massimiliano Allegri is ready to return to Juventus. For some months he has been focused only on one goal: to bring Juventus back to the top. [Sportmediaset]

Paulo Dybala will not leave Juventus in case Allegri returns, La Joya would be at the center of the new project. [SportMediaset]

Ваква прилика да го земеш еден од најдобрите млади голмани на светот безплатно не се пропушта... Јасно е дека голманската позиција не ни е број 1 проблем во тимов, али со неговото носење ќе немора да мислат веќе за чувар меѓу стативите долги години (П.С. Мое лично мислење е дека Шчезни оваа година е на ниво на просечен голман од Сасуоло или Болоња)

Друго, знаеме дека ќе мора да продаваме многу канцер играчи во тимов, ама да видиме и што може да донесиме... Засега најблиску ни се чинат Донарума и Локатели, едно време и Погба се спомнуваше али не верувам да платат 100+ милиони во оваа ковид криза, освен нели ако не продадат некој играч што НЕ Е за продавање (хинт: Дибала:cautious: ) Едно време се спомнуваше и Ромањоли од Милан али не верувам у тоа...

Трето што сакав да речам е, сите овие вести што ги постира Деви погоре од најразлични новирани (минус Момблано :( ) за евентуалното враќање на Алегри во клубот, има и исто толку демантирања од Паратичи и Фабрицио Романо за наводното одење на Пирло од тимот. Ќе биде интересно, јас сум за враќање на Алегри, али нема воопшто да ме чуди ако го остават Пирло и наредна сезона ако се разбира овој обезбеди ЛШ. Многу трансфери ќе зависат и од тоа кој ќе седи на клупата идната сезона...
Ањели прошлата недела пак се состанал со Алегри. Јас мислам дека ја кројат судбината на играчите и проектот и дека ќе биди на нашата клупа а повеќе од сигурен сум СО ЦЕЛ ДА ЈА ЗАДРЖИ позицијата претседател ќе хи пушти низ вода Паратичи и Недвед.

Па Ањели треба и онака да ги отпушти Недвед и Паратичи, не сеа заради срањето што си го направи, па да спасува глава..

Наводно со Алегри се враќа и Маркизио како дел од клубот, ќе учел од Алегри.

1619621075586.png

According to Top Calcio, Massimiliano Allegri is a step away from re-joining Juventus.

Последно уредено:
Max Nerozzi who is apparently really close to Max says he is coming back.

Corriere Torino : Juventus have chosen Allegri, everything points to the return of Max. While Paratici’s position is uncertain.

“When do you have a few days off, so that I can come and get some tutoring,” Del Piero said.

The City boss replied immediately, probably hungry after the 94 exciting minutes in France.

“Let’s make sure I come to Italy, I miss the pasta so much!”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom