Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
све ќе изораме ако играат ко вчераАко помине Интер, само три опции ќе имаме за 1/8 финале.
Севиља, Порто и Атлетико.
+ ЛајпцигАко помине Интер, само три опции ќе имаме за 1/8 финале.
Севиља, Порто и Атлетико.
Ремзи кога е фит е неверојтен фудбалер, светска класа играч, штета што тоа не трае долго
Брат не заебавај, каков Ремзи. Изгубен во времето и просторот е, тотален флоп, бега од топка, се крија зад играчи. Нека го дадат во Англија ако го бараат и да се купи еден квалитетен.Ремзи кога е фит е неверојтен фудбалер, светска класа играч, штета што тоа не трае долго (се надевам дека повредите се минато).
Друга е средината со него и со Мек Кени. Има кој да утрча во шестнаесетник, имаме динамика во играта ииииии не знам дали забележавте без Дибала лета тимот напред и контрите...
Изгледа не ги гледаме истите работи со исто око. Тоа еБрат не заебавај, каков Ремзи. Изгубен во времето и просторот е, тотален флоп, бега од топка, се крија зад играчи. Нека го дадат во Англија ако го бараат и да се купи еден квалитетен.
Неееее... побогу не.. мора да искешираат 2-30 милки башка .. не зезај Дибала е куртон кај нас годинава оти не му се игра... Погба е куртон у ман ју од кога е отиден таму 3-4 години... веројатноста дека Дибала ќе заблеска во друг клуб е енормно висока, а Погба е доста дискутабилно дека ќе блесне повторно... јас сум за трампа со 30 милкички башка рецимо ...Излезе интересна шпекупација, Погба - Дибала, глава за глава...
Со ваков очаен Дибала, и со милијарда офанзивци, би размислил.. Секако не е Погба стариот ко порано, али кога можеше Мората да воскресне што да не и он...
Дибала не се вклопува во ниедна формација кога е Кики прва постава.. Ја пре би Кики да го задржиме до 40 години отколку Дибала кој е бескорисен, и попрво ќе донесам класа шпиц или класа везњак, отколку да правам формации каде ќе ги пикнам и Дибала и Кики... Замисли само лево Кики, у шпиц Хааланд, десно Киеза.. Сам знаеш како рине десно Киеза.. Погба Артур и Мекени у средина, ала Погба Пирло Видал на времето....Неееее... побогу не.. мора да искешираат 2-30 милки башка .. не зезај Дибала е куртон кај нас годинава оти не му се игра... Погба е куртон у ман ју од кога е отиден таму 3-4 години... веројатноста дека Дибала ќе заблеска во друг клуб е енормно висока, а Погба е доста дискутабилно дека ќе блесне повторно... јас сум за трампа со 30 милкички башка рецимо ...