Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе нека се изгуби овој Рамзи, ужас од играч, полош од Бернардески

Најдобро изиграно прво полувреме сезонава...ај да ги видиме у второ

Ајде Киеза место Данило и Дијабола место Рамзи и да им натепаме 8 :D

Zasto zastanaa be na 0:2 cccc dotepaj gi dok se na kolena
Автоматски споено мислење:

Se povlekoa na 0:2...

Веќе се гледа дека во Артур добивме одличен играч, единствен недостаток му е тоа очигледно нема добар долг пас затоа што ретко се решава за тоа.
Автоматски споено мислење:

Не дека е битно на крај ама ај нека ми објасни некој зошто ни беше поништен 4от гол, и Роналдо и Бонучи беа пред одбраната. Ваљда јас нешто не разбирам од правилата :)

Последно уредено:
Вечер делуваа ко тим шо знае шо праи.. МекКени мен оф д меч

Не дека е битно на крај ама ај нека ми објасни некој зошто ни беше поништен 4от гол, и Роналдо и Бонучи беа пред одбраната. Ваљда јас нешто не разбирам од правилата :)

Офсајд

Иначе фала богу еден меч да одиграат без нервози. @DeviAngel пцуј го колку сакаш Пирло, али да не беше он никогаш немаше да го видиме Мекини кај нас

Пирло е донесен да освои ЛШ. :pos:

Офсајд

Иначе фала богу еден меч да одиграат без нервози. @DeviAngel пцуј го колку сакаш Пирло, али да не беше он никогаш немаше да го видиме Мекини кај нас
Јасно ми е дека беше досуден офсајд ама не ми е јасно зошто :D
Можеби не сум виден нешто добро, шо знам.

Мекени и Артур изгазија денес, во еден меч покажаа многу повеќе од Бентанкур и Рабио од почеток на сезона иако вториве двајца играа далеку повеќе утакмици. Поготово Мекени ораше на терен, голот беше само бонус.

Браво и за Пирло, кој треба да се пофали за мечов денес, ја постави одлично играва и не им даде многу простор за разлика од првиот меч,иако на крај се опуштија малце.

Мекени и Артур изгазија денес, во еден меч покажаа многу повеќе од Бентанкур и Рабио од почеток на сезона иако вториве двајца играа далеку повеќе утакмици. Поготово Мекени ораше на терен, голот беше само бонус.

Браво и за Пирло, кој треба да се пофали за мечов денес, ја постави одлично играва и не им даде многу простор за разлика од првиот меч,иако на крај се опуштија малце.
Значи месец ипол помина и малце, малце си го поставував прашањето "Kако е можно да изгубивме од онаква Барса?" Еве дојде реваншот и момците ми докажаа дека се барем за класа подобри. Не дека бриљираат сезонава ама Барса опипува под дното и срамота ќе беше да не завршевме први во групава.

bonuci bese ponapred od topkata.. nema vrska sto bea u linija so Ronaldo, bidejki ronaldo so leva noga podade/sutna a u toj moment topkata bese pozadi bonuci

Дека Роналдо ја шутна (лошо) топката, и оваа се одби од Бонучи, кој беше неколку сантиметри пред Роналдо, со што автоматски е офсајд. Тоа што цела дефанзива на Барса остана назад не менува ништо во досудениот офсајд. Со право поништен гол.

Зошто со ваков жар, залагање и пресинг не играат против помаливе у Италија? Па ќе ги покосиме по 4-5 гола на секоја текма.. Треба да им се всади малце баерн минхен менталитет на играчиве... Иначе, повторно Квардадо еден од најдобрите.. секоја утакмица на ниво ја игра, асистенција пар екселанс за вториот гол..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom