Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
TEAM NEWS – Cristiano to be rested – Bonucci will be called back – Cuadrado expected to be benched – Morata and Dybala to start upfront As per very reliable
@RomeoAgresti
and
@GiovaAlbanese
.
Автоматски споено мислење:

1606498059321.png

Последно уредено:
Иначе појлаците кај мене на работа кога и да збиравме за Јуве ме корегираа, не се викал Шчезни туку Шчеујнзи :vozbud:

Второ вакво промашување сезонава, ако не се лажам.
Паметот у Дебар.

Киеза какви пасој дава :vozbud: :drk:

4та асистенција на Киеза сезонава

Дибала куферите, доволно е, па уште наследник на Дел Пиеро ќе бил, нека се угледа на Мората толку ќе кажам.

Дибала што е слаб слаб е, ама и колку е лигле бе, три дајва имаше за едно полувреме. Па и капитен е

Арен ви беше Дибала сезони уназад од лајна ко не вадеше, псообено лани. Сега не ви чини. Дај смирете страсти

Доминираме и требаше да дајме барем 3 гола....Што е тоа е, Кулушевски ќе ја реши.

Фработа е ужасен, сите топки ги изгуби, назад дупка. Не знам шо му е на малиов.

Jas ne ni znam sto vidoja vo Frabota. Dodavac samo levo, probiv 0, centarsut 0, se sto mozese zgresi.

Ајде не претервајте сега, прво лошо полувреме му е во кариерата одма го овесивте малиот :D

И Мората со промашувањево...... Јес да беше улета, и може и беше остра, но мораше боље.

Јас мислам дека време е за состанок да се соберат сите и да си напрет убав и здрав муабет. Треба да се впери прст и да се притисни малце.

Јасно е дека ќе имаме транзициона година кад гад ќе се десеше ама транзиција се прави со тренер со име не со човек кој тим нема водено ни на пријателска. Значи ни на пријателска немаше Пирло водено тим нити Јуве го водел.

не зборам само заради ова денес, денес и немаа среќа туку зборам воопшто. Пирло во 85та го покажва камерата со рачињата в џеб се гледа погледот му беше како - шо кур барам овде, готово е -

Има време да се спаси сезоната имаа и опции. Вакво нешто е непростливо, штета про ќе имаме катастрофална сезона а Пирло ќе е тренер до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom