Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.321
- Поени од реакции
- 18.753
Ја гледам фактичката ситуација и соодветно на тоа имам мислење. Нема потреба од глава во ѕидШо вака мислење мена.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледам фактичката ситуација и соодветно на тоа имам мислење. Нема потреба од глава во ѕидШо вака мислење мена.![]()
Таа беше и на почеток на сезона, уште првата утакмица се виде дека моментално е аматер, секој голем тренер кога и да почнал и каде и да почнал имал некоја замисла и се гледало од првата утакмица.Ја гледам фактичката ситуација и соодветно на тоа имам мислење. Нема потреба од глава во ѕид![]()
Ја би ја прифатил трампата.. Затоа што немаме ниеден класичен шпиц.. А офанзивни имаме милион..Наводно ПСЖ го нуди Икарди за Дибала.
Кедира неќел проблеми со клубот, стоел на располагање а ако треба ќе си одел Јануари.
Како така сега?Juventus players are confused as Andrea Pirlo doesn’t speak about tactics with them: ‘It’s the same thing that happened with Maurizio Sarri.’
There is a small part of the Juventus who thinks we need to change the playing system but Pirlo for the moment thinks not. The 4-3-3 is according to him a little more predictable. [Momblano]
Players like Paulo Dybala and Dejan Kulusevski have not quite understood what the coach wants from them on a tactical level and the same is true of some midfielders, especially on the defensive phase. [CorSera]
Juventus players believe Pirlo doesn’t discuss tactical issues with them as his assistant Igor Tudor is tasked with the job while Roberto Baronio gives instructions during matches. [CorSera]
Во превод Пирло куропеца.
Марионета бараја, ја добија.Како така сега?
Нели беа среќни и се забавуваа на теринзите?![]()
Нема ништо од то, пак ќе биди 3 5 2Зашо бе Рамзи како крило пак? Демирал десен бек ке го пробува денеска според скај, цц.