Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш ова вчера си го помислив.Човекот не само што наследи играчи кои не одговараат на неговите барања и фудбалски стил, човекот наследи тим што е целосно истрошен. Неслучајно Алегри го избра тајмингот за заминување, бидејќи знаеше дека двете финалиња во ЛШ против исклучително силните Реал и Барселона беа максимум на таа генерација.
На Сари му дадоа ,,жежок костен" и на крајот сепак испорача, во незавидни околности, со фудбалери кои не би играле ништо подобро ниту со Клоп или Гвардиола.
Ти со Матуиди, Кедира, Данило на десен бек, Бонучи на стопер, Бернандески, изгубен Ремзи и индиспониран Сандро, не можеш обична нормална игра да сврзеш, а не па вертикална тики-така.
Ми се чини дека бевте премногу строги кон стариот. Дајте му време и играчи и ќе видиме до каде ќе го однесе Јувентус. И да. Имајте ја предвид смената на генерации во тимот, пред да носите оценка за неговата прва сезона.
Честито титула.
Многу непрофесионално.. се додека е под договор мора да е присутен на тренинзи и на утакмици кога е повикан.. шо проблем му е оти седи на клупа? А платата му тече.. тамбс даун.Multiple reports that there's a total break between Arthur and Barcelona. He wants to leave immediately and doesn't want to feature in the Champions League for Barca. He failed to present himself at the club today. [@HagridFCB]
Arthur Melo has announced that he will not rejoin and will no longer play for Barcelona. The club says they will open a case against him if he does not return tomorrow according to RAC 1.
Dybala will miss the remaining two Serie A games. [Sky]
колку време да му дадеме на „стариот“, кога со едната нога веќе е во гроб, камоли у пензија.. Додека течеше првенствово се мислеше да се пензионира на крајов.. Нема више сезони у него, можда уште 1 максимум 2 и си бега во пензија, со тоа пушење можда и ќе умре од плуќа за тоа време..Човекот не само што наследи играчи кои не одговараат на неговите барања и фудбалски стил, човекот наследи тим што е целосно истрошен. Неслучајно Алегри го избра тајмингот за заминување, бидејќи знаеше дека двете финалиња во ЛШ против исклучително силните Реал и Барселона беа максимум на таа генерација.
На Сари му дадоа ,,жежок костен" и на крајот сепак испорача, во незавидни околности, со фудбалери кои не би играле ништо подобро ниту со Клоп или Гвардиола.
Ти со Матуиди, Кедира, Данило на десен бек, Бонучи на стопер, Бернандески, изгубен Ремзи и индиспониран Сандро, не можеш обична нормална игра да сврзеш, а не па вертикална тики-така.
Ми се чини дека бевте премногу строги кон стариот. Дајте му време и играчи и ќе видиме до каде ќе го однесе Јувентус. И да. Имајте ја предвид смената на генерации во тимот, пред да носите оценка за неговата прва сезона.
Честито титула.
Само плата да не му даваме сме ќар.Јас од џеб ќе им ги дадам тие 10 милиони на Барса за Де Шиљо... шала на страна, многу ропачка политика тераатували им го таму, па ако можат и Бернардески за 50 милки нека им го дадат.