Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Bentancur is thrilling me. He is becoming a champion. We will hear about him for a long time!

[Marcello Lippi] ⚫️⚪️ #juventus @bianconerizone

Bentancur is thrilling me. He is becoming a champion. We will hear about him for a long time!

[Marcello Lippi] ⚫️⚪️ #juventus @bianconerizone
Интересно ќе биди да го видиме вечер без Пјаниќ против високиот пресинг на Аталанта.

Ќе го јадеме денес, или ќе го јадеме? :kafence:

Dokolku pobedime, smetam deka bi zavrsila sagata, dokolku izgubime, atalanta ke ni bidat edinstveni konkurenti do kraj..

Znaci koj k** pri izveduvanje na korna ima 2 igraci, i toj prviot ja preskoknuva topkata pa vtoriov izveduva korna.. koja taktika e toa be?
Автоматски споено мислење:

manekenot od koga go isisa smesnoto opavce propadnavme...

Последно уредено:
Најтажен тим последниве 8 9 години што го имаме.Бонучи, Данило, Матуиди, Рабиот и Берна се тешки трагедии од играчи.Греота Дибала и Роки со какви дебили играат.

Јас се надевам дека не се замараат со Срија А и дека во ЛШ ќе се друг тим, ама се надевам.

Само го вкусивме, ниту ги послуживме, ниту го изедовме.

Скапаници!

Со играта во прво максимум 1/4. Во второ нешто пркнаа Ањели средил работа на полувреме.

Бати мувлата од тренер, Конте со оваа игра на Гасперини четири години освојуваше титула а овај не научил да игра висок пресинг, чека на домашен терен, против Аталанта, простор за контра, игра преку која имаме дадено најмалку голови.

Секогаш кога @Mondonico ќе пише ваква реченица, одма не отвараат ко лута ловачка паштета од 20 денари... :jajce:

20200711_234235.jpg

Btw, јакото кај Сари е што и оваа и претходната кога ја губевме посебно таа претходната, Коста го играше на левата страна.

Кој кур бе, на ништо не личевме против Милан и денеска лоша транзиција во напад, валда се уфилма дека е тренер на Емполи, еве незнам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom