^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Гвардиола секако ја загуби титулата, ние ако продолжиме вака губиме исто... така да мислам нема шо да чекат, нека го викат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Poleka malce, 2 boda sme zaostatok, ne sme 20... ima uste 23 kola do kraj, normalno deka ke zagubime po nekoja tuk tamu, fintata e da se vratat so serija pobedi i da zalici timot na prav tim sto atakuva na titula na site polinja..Гвардиола секако ја загуби титулата, ние ако продолжиме вака губиме исто... така да мислам нема шо да чекат, нека го викат.
Јас сакам да ја изгубиме титулата само за шамарот кој би го јале уфилманите Недвед и Паратичи.Гвардиола секако ја загуби титулата, ние ако продолжиме вака губиме исто... така да мислам нема шо да чекат, нека го викат.
Со оглед на тоа што не им е нешто битна утакмицава на Јуве добро е што им даде шанса на другиве стопери. Демирал покажа полувремево дека е ѕвер и мора да му дава повеќе минути Сари.Сандро го одмара, а Пјанич е суспендиран и ќе одмара колово против Удинезе затоа игра денес.Ауу.. вришти одбраната вечерва.. Шиљо Ругани Демирал и Данило... кој курац Пјанич не го одмара само незнам...