Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Гвардиола секако ја загуби титулата, ние ако продолжиме вака губиме исто... така да мислам нема шо да чекат, нека го викат.

Гвардиола секако ја загуби титулата, ние ако продолжиме вака губиме исто... така да мислам нема шо да чекат, нека го викат.
Poleka malce, 2 boda sme zaostatok, ne sme 20... ima uste 23 kola do kraj, normalno deka ke zagubime po nekoja tuk tamu, fintata e da se vratat so serija pobedi i da zalici timot na prav tim sto atakuva na titula na site polinja..

Не е проблемот во двата бода заостаток.Проблемот е во млитавата игра, некаква демотивација, сите победи се на сила некако порсди моментална мотивација на Дибала/Игуаин/Роналдо.Не знам кој би го пофалиле освен Шчезни периодов.А Сари како тренер е должен за конекција и хемија меѓу играчите.

Pjanic suspended
Cuadrado suspended
Bentancur injured
Rabiot injured
Khedira injured
Costa injured
Ramsey injured

Раное за судење. Најдобрите играчи на кој се потпира Сари и неговиот систем гла немат кренато од повреди - Коста, Ремзи пс и Рабио кој последниот месец беше одличен. Кој сакаш донеси го како тренер, средниот ред не постој не е квалитетен. Критика само за некористењето на Манџукиќ и Џан има.

Во Наполи требаше време и прњвични играчи за онаков фудбал. Ни фалат Алан, Хамшик и Жоржињо тип на играчи. Прелазна за сега имаат само Пјанич и Бентанкур др се е или повредено или у курац.
Автоматски споено мислење:

Јас сакам да ја изгубиме титулата само за шамарот кој би го јале уфилманите Недвед и Паратичи.

| "Kada Juventus pobijedi slavi pola Italije, kada izgubi druga polovina se raduje. Najjači će uvijek biti osporavani od strane onih koji im nisu dostojni".

Gianni Agnelli

Одбранава ни на ПЕС не би ја играл на најлесно ниво :вонзем:

На пес на најлесно вришти ау мау на крај подобри од Бонучи - Де Лигт бар досега.

Демирал е ѕвер мора поќе шанса. Ми се фопаѓа Куадрадо вовсреден ред ме потсеќа мн на Вилијан од Челзи.

Рабио мора МОРА поќе да игра.

Ауу.. вришти одбраната вечерва.. Шиљо Ругани Демирал и Данило... кој курац Пјанич не го одмара само незнам...
Со оглед на тоа што не им е нешто битна утакмицава на Јуве добро е што им даде шанса на другиве стопери. Демирал покажа полувремево дека е ѕвер и мора да му дава повеќе минути Сари.Сандро го одмара, а Пјанич е суспендиран и ќе одмара колово против Удинезе затоа игра денес.

Абе јас да сум дел од тимов Роналдо топка нема да види, и да е сам пред гол нема да му ја поддам. 2 пати не го проигра Игуаин и еднаш Дибала наредната акција го изигнорираја.

И сеа лајна јадам и гол даде и пак пак ДИБАЛА!

ДИБАЛА ЗЛАТО ВРЕДЕН ИГРАЧ!

Последно уредено:
Mame mu ga spalim, se nervirame u Seria A, vo LS si igrame kurtasak so kombiniran sostav i prelesno nekako pobeduvame... daj boze vaka da prodolzime i da osvoimr lagano, makar izgubile titula vo prvenstvo..

I da, zaboraviv.. Demiral iskina, prav turski vojnik mame mu, izglea pred tekma gleda videa na vojskana sto mava juris na kurditr pa crpi od tamu motiviranost i borbenost..

Вчера само што влезе Дибала одма се осети разликата во нападот,за 20 и нешто минути две асистенции.Ова само покажува колку е лош Бернардески сезонава и дека треба Сари да најде решение за сите тројца(Дибала,Игуаин,Роналдо) напред.Без потреба се форсира Берна кој реално во овој Јуве може да биде само играч за ротација,не и за прв состав.Еве и една статистика колку минути играле заедно тројцата и колку гола се дадени за тоа време.Друг е нападот со ова трио и со Бернардески и било кои двајца напред.

80327169_2709023279185590_4276522739335954432_o.jpg

Znaci od prva minuta ako se zaedno ocekuvame minimum 5ka :P

Inace, vo 1/8 finale mozat da ni se padnat BVB, Lyon, Real, Totnem i Celzi... Ne mozat dani se padnat Napoli, Atalanta i normalno Atletico...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom