Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
70163059_2433811300164558_6598471575261937664_n.jpg

Ако против Атлетико во некој случај Дибала не игра од прва минута, тогаш дефинитивно ја имаат спукано со управата и ќе лета веќе на зима.

Повредите на Коста и Пјаниќ се знаат ли какви се?

Ако против Атлетико во некој случај Дибала не игра од прва минута, тогаш дефинитивно ја имаат спукано со управата и ќе лета веќе на зима.

Повредите на Коста и Пјаниќ се знаат ли какви се?
Коста е посериозна можно е до месец да е аут, Пјанич најверојатно ќе игра. Ако не ќе се доело со истиот овој среден ред.

Рабио не играл според Сари оти уште не бил кондиционо спремен.

Па што работат на тренинзи ако после 2 и пол месеца во тимов уште не е кондиционо спремен.Ај Ремзи беше повреден,али Рабио беше дел од подготовките во Азија и од сите пријателски и првите 3 меча во лигава и уште не бил спремен.
Сари после утакмицава со фиорентина кажа дека Пјанич од претходно влечел повреда и се само се доповредил :confused:.Па кој кур воопшто почна од прва минута со него во Фиренца ако бил повреден,кога имаш уште 4ца на клупа кои можеа да играат на негово место.Ако вака ги игра само овие тројца макар и повредени,џабе му купуваа играчи за ротација

Значи да се спремаме за Кохонес де Чоло у среда ... иако имам минимална надеж дека ќе ја "местиме" 0-0 ...
Сари на почеток на кариера до Наполи па мислам и одреден период таму форсираше 4231 ај да видиме дали се сеќава како беше формацијата :D

Дибала добива нов договор утре моќно е да игра прва постава. Напомена и дека Јуве уште не игра како што тој сака и во негов стил.

Sarri Recap #AtleticoJuve

- Pjanic is available
- Matuidi & Khedira not to be underestimated
- Rabiot & Ramsey improving in training
- We aim to win everything, but Italian not the favourite to win the CL
- Didn't hear/ pay attention to Conte's words

Боље така него оноа што беше одењено на Кансело

https://twitter.com/juventusfcen/status/1152547362562138112
Игуаин се труди. И одиграниве натпревари е подвижен и се гледа неговата желба за докажување. Нека продолжи така, и резултатите нема да изостанат.

Дел од навивачите најверојатно нема да отпатуваат за Мадрид, како протест за уапсените навивачи. Искрено кажано, ако е вистина тоа дека Ањели бил уценуван од нивна страна со расистички скандирања итн. тогаш и во право е Ањели што пријавил во полиција.

2500 карти биле вратени од страна на Јуве за гостувањето утре, ова ден-два пред да ги уапсат на овие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom